Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı kaynak olması lazım. Zira çalıştığı yer ve kaynağı yasaklı şahıs muhtemelen.
Böyle bir yalancılık yok ama ya kap açıklaması duruyor orada yönetimi savunucam diye iyice saçmalamaya başladılar.
Ben onun parlayacak yıldızını...tete kiranlansaydi daha iyi olurdu. Panada yildizi parlar
Bizimki kadar beceriksiz yöneticilerin olunca menajer transferlerine mecbur kalıyorsunTete 'ni gitmesi menajer işidir. Bizimkiler beceremez.
Hükmen mağlup sayılırız.Zahadan çıkmamız gerekiyor
ÇıkkapatHükmen mağlup sayılırız.
Aman sakın. Bari Hatipoğlu sadece iki kere teşekkür etti. Albayrak Alan transferinde Dubaide taksiyi çağırdıkları için bile teşekkür etti.Madem beceriksizlikte yarışacaktınız Albayragıda alsaydınız bari yönetime
En azından teşekkür işlerine o bakardı
Hala davul zurna ile görüşme yapıyorlar, çıldıracağım
Öyledir, 0 zararla çıktığımız için şükredelimHerkes bonservis söylemiş bende tahmin edeyim bu seneki alacaklarını bırakıp bonservissiz gitmiştir cezayı da kendisi ödeyecektir. Diğer ihtimal ise cezayı biz öderiz alacaklarının bir kısmını bir öderiz 4 5 m arası bolservis gösteririz benim tahminim bu
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide bendeki bilgi kolpası varKapıyı falan mı dinlemiş bu duydum kelimesine kıl oluyorum.
Hazırlık maçı varya stadyumda bunlarla off the record konuşunca çenelerini tutamamıştır bizimkilerKapıyı falan mı dinlemiş bu duydum kelimesine kıl oluyorum.