Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle bir yalancılık yok ama ya kap açıklaması duruyor orada yönetimi savunucam diye iyice saçmalamaya başladılar.

Dursun Özbek çıkıp Erden Timur ayrılığından sonra transferleri zaten yapan bendim bundan sonra da ben olacağım gibi bişey dememiş miydi?

Yani limiti dolduran bir başkası mı? Yoksa başkanımız yalan mı söylüyor

Herkes bonservis söylemiş bende tahmin edeyim bu seneki alacaklarını bırakıp bonservissiz gitmiştir cezayı da kendisi ödeyecektir. Diğer ihtimal ise cezayı biz öderiz alacaklarının bir kısmını bir öderiz 4 5 m arası bolservis gösteririz benim tahminim bu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem beceriksizlikte yarışacaktınız Albayragıda alsaydınız bari yönetime
En azından teşekkür işlerine o bakardı

Herkes bonservis söylemiş bende tahmin edeyim bu seneki alacaklarını bırakıp bonservissiz gitmiştir cezayı da kendisi ödeyecektir. Diğer ihtimal ise cezayı biz öderiz alacaklarının bir kısmını bir öderiz 4 5 m arası bolservis gösteririz benim tahminim bu

Öyledir, 0 zararla çıktığımız için şükredelim

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nolursa olsun başımızda harika bir hoca var . Geçen sene rashica alınmayınca herkes üzülmüştü , burda bir arkadas rashica yerine mücadeleci bekine yardım eden barış alper var o oynar demişti mesajına olumsuz tepkiler olmuştu gördüğümüz gibi barış alper devleşti ve rashicadan çok daha fazla katkı sağladı belki de bu yüzden tarihi bir bonservis kazanacağız. O yazıyı arkadası da tebrik ederim . Rashica alınsa belki barış alper hiç kendini gösterecek süre bulamayacaktı ama tete geldiği için yetersiz olduğu için ilk yarı maçlarında sağ kanatta kendisini gösterdi sonra ihtiyaçtan beke çekildi daha sonra ise muhteşem bir hal aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt