Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15mye soru işareti bırakmayacak ortasaha kim olabilir mesela?
Benim fikrim rabiot a 10 imza parası verip kalan 5 yi de verebileceğim maksimum maaşın üzerine yıllara bölerek verip rabiot çekerim ama rabiot olumsuz ise direk hojberg çekerdim ki o fiyatlara gitti marsilyaya onu da eliyoruz ben mc tominayın maaşını bilmemek ile beraber 15 20 arası Bi fiyata m.utd ikna etmeye çalışırım. En son çare amrabatı alırım torreirayı pressci 8 gibi kullanırım. Richards rios için takımı satmak için günlük haber yaptırıyor bugünde m.utd haberi vardı orayı da bi yoklarım oyuncu gelmek ister eminim. Transfer ağustos sonuna kalırsa eğer bayern ortasaha alacak oraya ciddi para ayırmışlar ordan bi laimer de kovalarım Oluru az da olsa. Torreira 6 m ye zaniolo 15 e davinson 9 a geldi arkadaşlar 15 m dediğimiz para eğer elimizde varsa tabi az para değil

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete kendini toplasa bile ( ihtimal vermiyorum ) Barış Alper'den forma alabilecek kimse yok bu sezon. Ziyech bile 10 numaraya kayar bu sezon BAY sakat falan değilse. Bu bağlamda Tete'nin gitmesi kazançtır bizim için. Sergio'yu da tez zamanda uğurlarız umarım..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bize aşırı gelmek isteyen adamdan uzak durmak lazım vardır bir fırıldak deyip
Zira Angeliona'da çok gelmek istemişti gördük halini
Ama Torreria mesala epey zorlamıştı iyi topçu zor gelmek ister diyebiliriz tüm bunlara istinaden

@Onur Y. Sever Onur'uma 30lu hediye gönderdim :D
Fenerbahce ulusal bayrak külot Homme külot erkek iç çamaşırı havalandırmak  şort Boxer külot

7 ay sağbek bekleyip
Gaziantep Konya'nın bile bir günde imzayı attırabileceği oyunculara sevinecek değilim Bissaka istisna

Wan bissaka ve mc tominay öyle bi olur ki bizim takıma seviye atlarız keşke olsa yada rabiot ama nerde o vizyon o ikna kabiliyeti . Wendel de ligi domine ederdi lig için bug topculardan

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt