- 1 Mayıs 2018
- 57.293
- 48.091
- 3.873
Kaynak mevcut mu?
his
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak mevcut mu?
Kaç kere izledin kaboruZiyech sağ kanatta oynayacaksa Kabore veya o tarz 1 oyuncu alınmalı..
Benim fikrim rabiot a 10 imza parası verip kalan 5 yi de verebileceğim maksimum maaşın üzerine yıllara bölerek verip rabiot çekerim ama rabiot olumsuz ise direk hojberg çekerdim ki o fiyatlara gitti marsilyaya onu da eliyoruz ben mc tominayın maaşını bilmemek ile beraber 15 20 arası Bi fiyata m.utd ikna etmeye çalışırım. En son çare amrabatı alırım torreirayı pressci 8 gibi kullanırım. Richards rios için takımı satmak için günlük haber yaptırıyor bugünde m.utd haberi vardı orayı da bi yoklarım oyuncu gelmek ister eminim. Transfer ağustos sonuna kalırsa eğer bayern ortasaha alacak oraya ciddi para ayırmışlar ordan bi laimer de kovalarım Oluru az da olsa. Torreira 6 m ye zaniolo 15 e davinson 9 a geldi arkadaşlar 15 m dediğimiz para eğer elimizde varsa tabi az para değil15mye soru işareti bırakmayacak ortasaha kim olabilir mesela?
düzelttik tamam ne bu agresiflik...Kay aidat birader aidiyet
Anla şunu artık
10 Maç'ına bakmışımdır reisKaç kere izledin kaboru
yazılanlara bakarsak çocuğun nevresim takımı GS logolu...Jelert uyuyor gibi, bizi çok istiyormuş deniyor hep. Ama alabilecek miyiz müphem tabi
Vallahi biz Stalin’den razıyızdüzelttik tamam ne bu agresiflik...
Stalin, Hitler'den 4 kata yakın daha fazla insanın ölümüne yol açmıştır.
trasnfer nöbetinde kafa açmayacağım - agresifliğine karşılık verdim o kadar.Vallahi biz Stalin’den razıyız
Allah bin kere razı olsun
Burjuva kaynaklarla da gelme canım
Amrabat ve Akbaba der susarım..Bize aşırı gelmek isteyen adamdan uzak durmak lazım vardır bir fırıldak deyip
Zira Angeliona'da çok gelmek istemişti gördük halini
Ama Torreria mesala epey zorlamıştı iyi topçu zor gelmek ister diyebiliriz tüm bunlara istinaden
ama kime göre hocam - basına inanılmaz bu durumlarda.Angeliona'da çok gelmek istemişti