Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.673
- 9.041
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anki kuralla yabancı sayılıyorlar. Tekrar bi görüşme olacakmış heralde bu konuda.Demirbay ve Yusuf Demir nasıl değerlendirilecek yabancı kuralında
Hocanın listesi dışında bir oyuncu alındığını mı düşünüyorsun? Şu konuda haklısın öncelik duoe idi. Naz kapris vs derken alınamadı ya da alınmadı. Sonraki tercih de buydu. 14-15 istiyormuş haberlere göre kophenag. 11 e bitti diyorlar şimdi de... Hocanın süzgecinden geçmeyen oyuncuyu hoca aldırmaz takıma. Yönetim alsa bile hoca oynatmaz.Jelert'i hocanın öncelikli istediği bek profili olduğunu düşünmüyorum ama şöyle bi yönetime bakınca hoca öpsün başına koysun gelirse, Ömer Bayram gillerden birisi de olabilir Eylül başı.
Ihtiyacimiz olan profil gelmeyecek cunku onlar cok pahali.Sucic falan ihtiyaç olan profil değil
Bu kadar derin düsünme derim. 1 Ay sadece Doue ile gorusuldu.Doue olmayinca panikle Jelert’e gidildi. Hic bir teknik analiz yapildigini dusunmuyorumSorulması gereken soru şu. Jelert’e 10 milyon euro verdik ve bizim oyunumuzu yukarıya taşıyacak bir oyuncu mu?
Eğer önünde Barış’la oynayacaksa biraz daha teknik ve oyun kurucu, topla arası çok iyi bir bek almalıydık Mariano gibi. Ya da Boey, Bissaka gibi defansı çok sağlam rakibi yiyen, fiziksel üstünlüğü yüksek bir bek almalıydık. İhtiyacımız olan profil bu ikisinden biriydi.
Jelert tam olarak hangisine uyuyor ve bu profillerin neresinde? Oyuncuyu çok tanımadığım için soruyorum.
Bonusları sen mi ödüyosun 12 deniyoJelerte ne zaman 8 istediler 12-13 milyon konuşuluyordu ayrıca 9 a bitmiş adam
Okan buruk işlemediği adamı aldırmaz öyle bir dünya yok en başından beri düşünülen ilk isim bissakkaydı olmadı doue olmadı 3.terich Jelert geldiBu kadar derin düsünme derim. 1 Ay sadece Doue ile gorusuldu.Doue olmayinca panikle Jelert’e gidildi. Hic bir teknik analiz yapildigini dusunmuyorum