Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'i hocanın öncelikli istediği bek profili olduğunu düşünmüyorum ama şöyle bi yönetime bakınca hoca öpsün başına koysun gelirse, Ömer Bayram gillerden birisi de olabilir Eylül başı.
Hocanın listesi dışında bir oyuncu alındığını mı düşünüyorsun? Şu konuda haklısın öncelik duoe idi. Naz kapris vs derken alınamadı ya da alınmadı. Sonraki tercih de buydu. 14-15 istiyormuş haberlere göre kophenag. 11 e bitti diyorlar şimdi de... Hocanın süzgecinden geçmeyen oyuncuyu hoca aldırmaz takıma. Yönetim alsa bile hoca oynatmaz.

bunu artık itiraf edelim dermanımızı herkez biliyor bize Lemina lazım arkadaş.Geçen sene izlediğim lemina tor ikilisi orta sahayı gayet 10 no çevirir

Sorulması gereken soru şu. Jelert’e 10 milyon euro verdik ve bizim oyunumuzu yukarıya taşıyacak bir oyuncu mu?

Eğer önünde Barış’la oynayacaksa biraz daha teknik ve oyun kurucu, topla arası çok iyi bir bek almalıydık Mariano gibi. Ya da Boey, Bissaka gibi defansı çok sağlam rakibi yiyen, fiziksel üstünlüğü yüksek bir bek almalıydık. İhtiyacımız olan profil bu ikisinden biriydi.

Jelert tam olarak hangisine uyuyor ve bu profillerin neresinde? Oyuncuyu çok tanımadığım için soruyorum.
Bu kadar derin düsünme derim. 1 Ay sadece Doue ile gorusuldu.Doue olmayinca panikle Jelert’e gidildi. Hic bir teknik analiz yapildigini dusunmuyorum

jelert ile bu paraya transfer dönemi açılmadan da rahatlıkla anlaşabilirdik..

Bu kadar derin düsünme derim. 1 Ay sadece Doue ile gorusuldu.Doue olmayinca panikle Jelert’e gidildi. Hic bir teknik analiz yapildigini dusunmuyorum
Okan buruk işlemediği adamı aldırmaz öyle bir dünya yok en başından beri düşünülen ilk isim bissakkaydı olmadı doue olmadı 3.terich Jelert geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt