Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladbach Kone'yi satarsa bu herifi almayi istiyordu ve almanlar kolpalamadiysa Montepelliernin beklentisi 7,5 milyon euroymus. Hic izlemedim ama daha 23 yasina girmeden +150 lig maci var oyuncunun.

Ben Chotard'ı baya izledim bu sezon. Bizim taraftara süslü gelmez bu adam. Daha çok Torreira alternatifi olarak forumda konusunu açmıştım. Top kapma konusunda çok becerikli ve tekniği de iyi. Keşke düşünülse ama sınır el kol bağlıyor.

Jelert transferi ile ilgili tek eleştirim 1,5 ay Doue eşeği ile uğraşıp bu çocuğu kampa yetiştirememek.

Bu hafta sonuc alma haftasi dedim,24 temmuz,28 30 temmuz dedim-4 agustos dedim.ama jelerti iyi bildim harbiden
1000009691.webp
1000009692.webp

Ne zaman ki Mertens çıkıyor, bizim oyun sistemi de büyük zaafiyete uğruyor. Adam 37 yaşındaki haliyle öndeki şok presi genelde başlatan adam. O olmayınca rakibin topa hükmetme süresi artıyor ve oyunumuz ciddi manada sıradanlaşıyor.
Torreira deseniz onu da bayağı önde kullanıyoruz şok pres için. Geçiş yediğimiz anda orta saha bomboş kalıyor. Demirbay'ın fiziki defolarının bu kadar ortaya çıkmasının sebeplerinden biri de oynadığımız oyundur bence. O yüzden alınacak 8 numarada hata yapma şansımız cidden hiç yok. Deli danalar gibi git gel yapabilecek, rakibe kene gibi yapışabilecek bir oyuncu lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt