- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.714
- 2.693
Serg bizim bugün ön hat Mauro-Michy-Wilf-Hakim-Dries gibi bir şey, yani top5 liglerde ilk 8 içerisinde olan takım kalibresindeLecce baya iyi takım ama 8 tane yiyecekledi nerdeyse bizden,tuhaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serg bizim bugün ön hat Mauro-Michy-Wilf-Hakim-Dries gibi bir şey, yani top5 liglerde ilk 8 içerisinde olan takım kalibresindeLecce baya iyi takım ama 8 tane yiyecekledi nerdeyse bizden,tuhaf
Ben Chotard'ı baya izledim bu sezon. Bizim taraftara süslü gelmez bu adam. Daha çok Torreira alternatifi olarak forumda konusunu açmıştım. Top kapma konusunda çok becerikli ve tekniği de iyi. Keşke düşünülse ama sınır el kol bağlıyor.Gladbach Kone'yi satarsa bu herifi almayi istiyordu ve almanlar kolpalamadiysa Montepelliernin beklentisi 7,5 milyon euroymus. Hic izlemedim ama daha 23 yasina girmeden +150 lig maci var oyuncunun.
![]()
Joris Chotard - Spielerprofil 25/26
Joris Chotard, 24, aus Frankreich ➤ Stade Brest 29, seit 2025 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 7,00 Mio. € ➤ * 24.09.2001 in Orange, Frankreichwww.transfermarkt.de
senin beyninde mi dolanıyor bu isim sallama
Oyuncuyu tanimiyorum ayrica nerede kim diyor?
championshepte 86 maçta 20 gol 16 asist yapan 8 no. 25 yaşında brezilyalı
Oyuncuyu tanimiyorum ayrica nerede kim diyor?
Matematikne alaka dostum???
senin beyninde mi dolanıyor bu isim sallama
oyuncunun maliyet ve transfer sürecinden ziyade, sahaya ne kadar katkı vereceğini öngörüyorsun?6 hafta Doue uğraşıp daha pahalıya Jelert alınmasını olumlu karşılayamayız.
Sen adamsınBu hafta sonuc alma haftasi dedim,24 temmuz,28 30 temmuz dedim-4 agustos dedim.ama jelerti iyi bildim harbiden Ekli dosyayı görüntüle 254074Ekli dosyayı görüntüle 254075
Yusuf demir de 2 tane attiriyordu ya,omu da ekleriz insallah aralarinaSerg bizim bugün ön hat Mauro-Michy-Wilf-Hakim-Dries gibi bir şey, yani top5 liglerde ilk 8 içerisinde olan takım kalibresinde
çizgi oyuncusuymuşJelert, Barış kanadının temposunu hayal edemiyorum
Rixo Sports mudiyumcunjn biri