Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopenhag geçen yıl sol bekini 14e sattı resmen o transferin ekmeğini yiyorlar ..

Arjantin karşısında izledim Fenerli marul kafa Arao dan gram fazlası yoktu .Diğer maçlarda da çok parlamış olacağını sanmıyorum ama Kolombiya finale çıktığı için her oyuncusuna ayrı bir merak ilgi oluyor bundan fazlası değil özel hiçbir şeyi yoktu.Ne iyi çalımı ne iyi top kapması ne ara pası ne güzel şutu.Hatta aksine Arjantin’de oyuna sonradan giren parades sahada güneş gibi parladı top kaptı çalım attı ara pası attı .Yani demem o ki en önemli mevkiye bunu getirmek saçmalık
Oyuncuyu izlemedim açıkçası. Rios'tan bağımsız zaten milli turnuva performanısyla da oyuncu almaya karşıyım. Ama dövme güzel :)

Boey'in gittiği günden beri bu süreci hesaplamak lazım
Kaç aydır sağ bek yok

İnsan haliyle daha hesaplı bir transfer bekliyor
Ne diye bu kadar beklettin diye sorarlar o zaman
Jelert kesinlikle karşı çıktığım bir isim değil
Ama 11 milyon maliyet iyi değil bence

alanya maçının ikinci yarısında yakaladığımız üçlü devam eder. b.alper-mertens-ziyech
ziyech sallanırsa kerem sola, barış sağa.
zaha da bunlardan arta kalan dakikaları alır. ne kalırsa artık
Vallah bir kaç hafta önce sorsaydin bende Zaha yi kulübeye yakın görüyor olurdum. An itibariyle Bats bile Icardi‘den önde gözüküyor Bats inanilmaz istekli Zaha da artık Bats dan mı kaynaklanyior bilmiyorum ama şu son 3 maçta gösterdiği isteği koca sezonda göstermedi. Ziyech tek pasla maç çözecek bir isim yani gerçekten Oguz‘u Hoca istemediğini artık net söyleyebilirim haklı olarak çok mantıklı

hareketlere bak maçtan mı çıkıyon kaburgacı cabbar'dan mı çıkıyon. bi de kolonya tutturaydın eline

Yahu muhasebe falan yapıp durmayın, paralar nede dursun diye bağırdık durduk, şu orta sahayı da alsınlar da sonra bakarız, pahalı zart zurt derseniz şerefsizim eylülü bulur orta saha en ucuzunu ararken. Yıldım bıktım usandım artık muhasebeden, neyse parası verdik aldık. Bunuda almasaydık 2 gün sonra niye pazarlık yapıp almadınız biye 2-3 ün hesabını yaptınız dicektiniz. Zerre ihtimal vermiyordum ama başardılar bi şekilde, bırakın da bu gazla şu orta sahayı da aldıralım, yetti gıba geldi muhasebeden, biz büyük takımız potansiyeli gördük mü alırız diyin yahu illaalh şu muhasebeden yeter yaaa yeterrrrrr

Oyuncuyu izlemedim açıkçası. Rios'tan bağımsız zaten milli turnuva performanısyla da oyuncu almaya karşıyım. Ama dövme güzel :)
Dövme süper.Oyuncuda boylu poslu yakışıklı ama bize lazmı olan dribling çalım ara psınfalan yok.Al ver yapıp toreiradan fazlası olmayacak.
Garanti oyuncu almalıyız oraya

Kac olmalıydı dün gelen forvet nekadar fenere . Dün transfer yokken ne diyordunuz ya da .
Ne zamandir sag bekimiz yok, bu kadar bekle ve sonunda düz, vasat jelerte 11m bas? Sence mantikli mi? Arkasinda plan proje var mi sence? Tamamen baski ve panik ile gidip zaten anlastimiz topcuya bastilar parayi. Bu sürec rezil ötesi.

Doue süreci de facia, yok böyle rezillik. Agzina burnuna bulastirdilar herseyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt