Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Jelert YEM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuyu izlemedim açıkçası. Rios'tan bağımsız zaten milli turnuva performanısyla da oyuncu almaya karşıyım. Ama dövme güzelArjantin karşısında izledim Fenerli marul kafa Arao dan gram fazlası yoktu .Diğer maçlarda da çok parlamış olacağını sanmıyorum ama Kolombiya finale çıktığı için her oyuncusuna ayrı bir merak ilgi oluyor bundan fazlası değil özel hiçbir şeyi yoktu.Ne iyi çalımı ne iyi top kapması ne ara pası ne güzel şutu.Hatta aksine Arjantin’de oyuna sonradan giren parades sahada güneş gibi parladı top kaptı çalım attı ara pası attı .Yani demem o ki en önemli mevkiye bunu getirmek saçmalık
ilk transferi. ilk kez milli olduğun zamanı hatırlaLan sanki büyük iş başardık
Ne bu havalar?
Vallah bir kaç hafta önce sorsaydin bende Zaha yi kulübeye yakın görüyor olurdum. An itibariyle Bats bile Icardi‘den önde gözüküyor Bats inanilmaz istekli Zaha da artık Bats dan mı kaynaklanyior bilmiyorum ama şu son 3 maçta gösterdiği isteği koca sezonda göstermedi. Ziyech tek pasla maç çözecek bir isim yani gerçekten Oguz‘u Hoca istemediğini artık net söyleyebilirim haklı olarak çok mantıklıalanya maçının ikinci yarısında yakaladığımız üçlü devam eder. b.alper-mertens-ziyech
ziyech sallanırsa kerem sola, barış sağa.
zaha da bunlardan arta kalan dakikaları alır. ne kalırsa artık
İlk kez transfer yapıyor abisiLan sanki büyük iş başardık
Ne bu havalar?
Böyle transferler lazım bence hocamSanki Javier Zanetti indirmisler hey yavrum
Dövme süper.Oyuncuda boylu poslu yakışıklı ama bize lazmı olan dribling çalım ara psınfalan yok.Al ver yapıp toreiradan fazlası olmayacak.Oyuncuyu izlemedim açıkçası. Rios'tan bağımsız zaten milli turnuva performanısyla da oyuncu almaya karşıyım. Ama dövme güzel![]()
Ne zamandir sag bekimiz yok, bu kadar bekle ve sonunda düz, vasat jelerte 11m bas? Sence mantikli mi? Arkasinda plan proje var mi sence? Tamamen baski ve panik ile gidip zaten anlastimiz topcuya bastilar parayi. Bu sürec rezil ötesi.Kac olmalıydı dün gelen forvet nekadar fenere . Dün transfer yokken ne diyordunuz ya da .