Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gala Haber denen 3 kağıtçı hesap yasak

1721853916090.webp

ET nin saygıda kusur etmeyip asla gündem yapmadığı yerdeki başarılı her işe adamı salladıktan sonra "biz yaptık" diye kondukları anda bittiler bende (zaten 2022deki seçimden beri diyorum ET olmadan sağlam yapıya sahip bir yönetim değil - çok belli içeride taht oyunları gibi ortam var)

Florya eleştirilerine gösterdikleri agresiflik ve trasnfer sürecindeki pasiflik ve becerisizlik dikilen tüy oldu.
Erden başkanım bir değerdi gercekten

Çoğunluk.winchester diye bi hesap ismi öğrenmiş.gecen sene de isimleri ogrendim,paredes ve amrabat son anda yatti hep,lo celsodan vazgecince vecino gundeme geldi dediki,hepsi dogru.o zaman onu takip ediyodum.bu sene oyle olmaz diyo,bitmis anladigim transfer sanki...journalkif de kovacic aslantepedeydi dedi

Yönetimin önünde 15 gün var bu zamanı iyi değerlendirip en uygun adamı almalılar.

Ardı ardına top yekün tepkilerin gelmesi çok iyi oldu, en azından rahat uyuyamıyorlarsa bu bile birşeydir.
Neymiş, 2 yıl şampiyon olan yönetime tepki mi olurmuş. Kaliteli bir 8 alsınlar, sonra dua etmeye başlasınlar şampiyonluk için. Keza tepkinin 't'sini görmedi daha milletin Galatasaray'lılığını ölçen Hatip.

ET nin saygıda kusur etmeyip asla gündem yapmadığı yerdeki başarılı her işe adamı salladıktan sonra "biz yaptık" diye kondukları anda bittiler bende (zaten 2022deki seçimden beri diyorum ET olmadan sağlam yapıya sahip bir yönetim değil - çok belli içeride taht oyunları gibi ortam var)

Florya eleştirilerine gösterdikleri agresiflik ve trasnfer sürecindeki pasiflik ve becerisizlik dikilen tüy oldu.
Geçen Hakan Sarıöz, GSYİADın yeni başkanının açıklamalarını gördün mü

Futbol takımı hakkında yorum yapıyor şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt