Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.216
- 1.872
- 1.198
Ounahi’yi kitleyecekler gibi bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cokkovacic kaç alıyor pl de
Oğlunu göndermiş sn. Başkan
Nekadar meraklisiniz adam ucurmayaCabuk sil, yasak kaynak

bir günde 3.5 milyon zarar mı ettikJelerte 9 verdik bizim kadroda görünüyor 5,5m€ degerinde.
Erden başkanım bir değerdi gercektenET nin saygıda kusur etmeyip asla gündem yapmadığı yerdeki başarılı her işe adamı salladıktan sonra "biz yaptık" diye kondukları anda bittiler bende (zaten 2022deki seçimden beri diyorum ET olmadan sağlam yapıya sahip bir yönetim değil - çok belli içeride taht oyunları gibi ortam var)
Florya eleştirilerine gösterdikleri agresiflik ve trasnfer sürecindeki pasiflik ve becerisizlik dikilen tüy oldu.
kovacic kaç alıyor pl de
Capology bazen yanılıyor ama EPL için doğruluk oranları yüksektiCok
Yaklasik 10 milyon euro brut olmali.
Transmarta göre öyle.bir günde 3.5 milyon zarar mı ettik
Çoğunluk.winchester diye bi hesap ismi öğrenmiş.gecen sene de isimleri ogrendim,paredes ve amrabat son anda yatti hep,lo celsodan vazgecince vecino gundeme geldi dediki,hepsi dogru.o zaman onu takip ediyodum.bu sene oyle olmaz diyo,bitmis anladigim transfer sanki...journalkif de kovacic aslantepedeydi dediKim dior
hala öyle ... bir sonraki seçimde yönetim değişir, en kötü başkan vekili olarak sportifte falan değil yönetimin 2inci adamı olur (kriterleri karşılamazsa başkan adaylığı için)Erden başkanım bir değerdi gercekten
Geçen Hakan Sarıöz, GSYİADın yeni başkanının açıklamalarını gördün müET nin saygıda kusur etmeyip asla gündem yapmadığı yerdeki başarılı her işe adamı salladıktan sonra "biz yaptık" diye kondukları anda bittiler bende (zaten 2022deki seçimden beri diyorum ET olmadan sağlam yapıya sahip bir yönetim değil - çok belli içeride taht oyunları gibi ortam var)
Florya eleştirilerine gösterdikleri agresiflik ve trasnfer sürecindeki pasiflik ve becerisizlik dikilen tüy oldu.
O zaman 1-2 gün içinde bi transfer olması lazımilk transferi. ilk kez milli olduğun zamanı hatırla
Cabuk sil, yasak kaynak