Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3398.webp

Kopenhag gibi takımlar zor bonus koydurmaz muhtemelen ŞL gruplarına kalma 1 m euro, üst tur 1 m eurodur.

10 her türlü gitti yani.
Bonuş işinde bir biz amatörüz zaten. Neyse katılalım da +1 de veririz yapacak bir şey yok. Bir de katılamadığımız senaryo var eyvah.

Kopenhag gibi takımlar zor bonus koydurmaz muhtemelen ŞL gruplarına kalma 1 m euro, üst tur 1 m eurodur.

10 her türlü gitti yani.
knk yüksek bonservis düşük maaş izlememiz gereken yol değil miydi yaw.

tamam yönetim defolsun bunda bir sorun yok ama alınan profilde, yapılan iş de doğru gibi durmakta.

bunu söylemek desteklemek anlamına gelmiyor. 21 yaşında çocuk, varsayalım ki 10 yıl bizde oynadı hiç gitmedi. yıla vursan 1M.

maaşı da düşük. gelişim göstermesi de çok olası.

kafana yatmayan nedir onu anlamadım

Yok mu bir tane genc sayilacak güney amerikali 8 No? Bunlar son zamanda 18-20 yas arasi parlarsa acayip ucuk fiyatlara gidebiliyorlar.

Biz suan 22-23 civari olan, o son patlamayi daha yapamamis, ama potansiyelini göstermis bir topcu getirelim ordan. Böyle tarz adamlari belki daha gercekci fiyata salabilirler. Oyuncunun maasida normal seviyede olur.

Geçen Hakan Sarıöz, GSYİADın yeni başkanının açıklamalarını gördün mü

Futbol takımı hakkında yorum yapıyor şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyor.
GSYİAD'ı görünce kemerburgazda "sağolsunlar yapıyorlar - 2 sahayı GSYİAD katkılarıyla yaptık" mantalitesiyle güzellenen ama gelinen noktaya bakınca okumadan geçiyorum.

30-35 saniyelik bir şey vardı bomba gibiyizler onlar bunlar onu gördüm bitek.

bir tarafı yemedi kamptan dönünce kemerburgaz demeye muhtemelen.

kendisi forma lansmanında yerlerde yuvarlandığı anlarla hatırlıyorum.

Bir adami klonla birine Galatasaray birine Kopenhag formasi giydir 100 takimdan 80i Kopenhagdakini seçer. Bombok futbol kültürü olan random topçu yetistiren ülkemizi de maden gibi olan ülkelerden üstün görmeyelim hocam bir zahmet
Ondan mı bize gelmek için kudurdu Jelert

Galatasaray’ı seçer git istediğin kadar kişiye sor. Taraftar yok, stat ambiansı yok, suni çimde takılıyorlar.

Danimarka liginin ne kadar boktan olduğunu anlamak için bu sene son haftayı takip etmek kafi.

Kopenhag geçen sene kapanarak başarılı oldu diye büyük takım oldukları anlamına gelmiyor zira ŞLde gruptan çıkan takım Midyat ve Brondby’e geçildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt