Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaser YıldızYildiz bi isim diyolar,kim hala anlamadim
8e bağlarlar alabilirlerse o zaman.Evet, brüt 9.2m€
Ṣilili kanat mi forvet mi ne vardi bide. Milli takimda estiriyordu kulup takimlarini abdurrahman çelebi gibi dolasiyordu
Bonuş işinde bir biz amatörüz zaten. Neyse katılalım da +1 de veririz yapacak bir şey yok. Bir de katılamadığımız senaryo var eyvah.Kopenhag gibi takımlar zor bonus koydurmaz muhtemelen ŞL gruplarına kalma 1 m euro, üst tur 1 m eurodur.
10 her türlü gitti yani.
Sacmalama ya ben kime ne zaman kızarım kiBana biseye kizdin da cözemedim

Bize de önerildi demek ki
knk yüksek bonservis düşük maaş izlememiz gereken yol değil miydi yaw.Kopenhag gibi takımlar zor bonus koydurmaz muhtemelen ŞL gruplarına kalma 1 m euro, üst tur 1 m eurodur.
10 her türlü gitti yani.
GSYİAD'ı görünce kemerburgazda "sağolsunlar yapıyorlar - 2 sahayı GSYİAD katkılarıyla yaptık" mantalitesiyle güzellenen ama gelinen noktaya bakınca okumadan geçiyorum.Geçen Hakan Sarıöz, GSYİADın yeni başkanının açıklamalarını gördün mü
Futbol takımı hakkında yorum yapıyor şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyor.
Ondan mı bize gelmek için kudurdu JelertBir adami klonla birine Galatasaray birine Kopenhag formasi giydir 100 takimdan 80i Kopenhagdakini seçer. Bombok futbol kültürü olan random topçu yetistiren ülkemizi de maden gibi olan ülkelerden üstün görmeyelim hocam bir zahmet
Bize de önerildi demek ki