Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
18 Agustosu bekliyorlar diyebilir miyiz?

Yok mu bir tane genc sayilacak güney amerikali 8 No? Bunlar son zamanda 18-20 yas arasi parlarsa acayip ucuk fiyatlara gidebiliyorlar.

Biz suan 22-23 civari olan, o son patlamayi daha yapamamis, ama potansiyelini göstermis bir topcu getirelim ordan. Böyle tarz adamlari belki daha gercekci fiyata salabilirler. Oyuncunun maasida normal seviyede olur.
tete var

Ondan mı bize gelmek için kudurdu Jelert

Galatasaray’ı seçer git istediğin kadar kişiye sor. Taraftar yok, stat ambiansı yok, suni çimde takılıyorlar.

Danimarka liginin ne kadar boktan olduğunu anlamak için bu sene son haftayı takip etmek kafi.

Kopenhag geçen sene kapanarak başarılı oldu diye büyük takım oldukları anlamına gelmiyor zira ŞLde gruptan çıkan takım Midyat ve Brondby’e geçildi.
Takim olarak bizi secerler demedim hocam. Bir adami klonla iki takima koy. Bizdekini Avrupa istemez Kopenhagdakine cullanirlar demek istedim

Mou görüşmüş diyorlardı 1,2 gün önce Kovacic'le, febe haberlerinin doğruluk payı olabilir.

Jelert’i satmadan önce de oraya 2 milyon euroya bek aldılar.

Danimarka liginde zoraki 3. olmuş takımın bekini 11e aldık diye seviniyoruz biz de, bizi yendikler için büyük takım falan sanıyoruz işte.
Şu yönetim kadrosunu asla övmem gram da sevmiyorum ama Nelsson da 7'ye gelmişti. Transfer enflasyonunu düşünürsek 9 normal. Davinson'un 9,5'e gelmesi Erden Timur'un yarattığı bir mucizeydi. Jelert Ağustos sonu gelse muhtemelen 4-5 tutardı.

Oyumu Kolombiya kartel tetikçisi Rios'a veriyorum. Nelson'un kimyasını Jelert ile fulledik sıra Davinson'da.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

9.5 milyona davinson sanchez aldık. ilyas için biraz fazla para verilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt