Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara takım kiralıklarla doluydu ffp başımıza bela olmuştu. Takımda kiralık topçu ne kadar az olursa o kadar iyi oluyor.

Dubois beni yanılttı takımda kalmalı diyordum ama gönderip bir sağ bek almamız lazım. Maaşından dolayı çıkmak zor olur mu bilmiyorum Fransa'dan hiç isteyenin çıkmaması şaşırtıcı
Başak'a geri itelemek lazım

100 kerede 1 olacak olay. Adamlar trippier kovaladi newcastle salmadi. Salsa boey almiyorlardi. Ki boey fersah fersah üstün bir oyuncu benim gözümde.
Boey her koşulda transfer yapacaktı zaten geçen kış olmasaydı bu yaz transfer yapardı. İş ahlakı yüksek kendini geliştiren ve şuan avrupa da en önem verilen fiziksel gücü ve devamlılığı sağlam olan her oyuncu transfer yapar. Bizde mesela seneye barış alper var. En kötü önümüzdeki ki yaz büyük rakama gidecek.

boştaki rabiot'nun saçını kesmeye ikna edemiyoz kovacic mi alacakmışız

Bence Kopenhag’ın o vibe’ı kayboldu, evet tabii ki bizden daha iyi yetiştiriciler ama fazla kapanan sistem takımı oldukları için kimse gidip onlardan oyuncu almıyor.

Kristiansenle Wind var en iyi örnekler, ikisi de gittikleri takımlarda tutmadı, Wind sonra açıldı Kristiansen Bologna’ya gitti oynadı.

Diğerleri genelde başarısız, Jelert zaten tarihlerinin en büyük bir kaç satışından biri oldu.

Hani biz 30 artı bonusa adam satabildik bu sene ama Kopenhag daha başarılı olmasına rağmen bu seneki en pahalı satışları bize, o da Jelert.
Bu piyasada 2-3 e adam alınma şansı kalmadığını düşünüyorum. Bir kere isimden kaybediyorsun. Jelerti sen değil porto atletico isimli yönetici masaua oturdsydi 20 çekerlerdi. Malesef bu işler böyle. Savic i devre arasi fb nin alamayip şuan ts nin almasiyla eşdeğer gibi. O zaman 4m bonservis istediler. Neden çünkü hem para olduğunu hem muhtaç olduğunu biliyorlar.

Şu yönetim kadrosunu asla övmem gram da sevmiyorum ama Nelsson da 7'ye gelmişti. Transfer enflasyonunu düşünürsek 9 normal. Davinson'un 9,5'e gelmesi Erden Timur'un yarattığı bir mucizeydi. Jelert Ağustos sonu gelse muhtemelen 4-5 tutardı.
Dünya futbolunda stoper daha değerli, bek oyuncuları hala ucuza gidiyor, Rennes’in bu sene daha çok oynayan bekini 6-7ye alabiliyorduk çünkü.

Nelsson’un muadili Sutalo idi 20ye gitti geçen sene, Jelert’in istikrarını vs görmeden Nelsson gibi değerlendiremem.

Bu arada kötü topçu falan da demedim, işe yarayacağı yönlerini söyledim yani de verilen bonservis her şekilde çok fazla, daha geçen futbolun patronu kendisi beke 11-12 veremeyiz dedi zaten, ben demedim.

Yasaklı bi hesap 1 hafta önce kovacic Türk kulüplerine önerildi yazdi

Son halini bilmiyorum ama fransada şov yapıyordu.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ondan mı bize gelmek için kudurdu Jelert

Galatasaray’ı seçer git istediğin kadar kişiye sor. Taraftar yok, stat ambiansı yok, suni çimde takılıyorlar.

Danimarka liginin ne kadar boktan olduğunu anlamak için bu sene son haftayı takip etmek kafi.

Kopenhag geçen sene kapanarak başarılı oldu diye büyük takım oldukları anlamına gelmiyor zira ŞLde gruptan çıkan takım Midyat ve Brondby’e geçildi.

gerçekten avrupa futbolundan haberleri yok

isviçrede bir köyde herhangibi birine galatasarayın renklerini sor sonra kopenhagın sor

100 kişiden 80 gsnin renklerini bilir
20 kişide belki kopenhagı bilir
geri kalan 80 kişi kopenhagı sırf başkent olduğunu bilir futbol takımının kim olduğunu bile bilmez

200 bin taraftarı vardır yoktur bunların hadi 500 bin olsun

adamlar bizi yendi diye büyük takım sanıyorlar kopenhageni 😂

1000009757.webp

Vallah bir kaç hafta önce sorsaydin bende Zaha yi kulübeye yakın görüyor olurdum. An itibariyle Bats bile Icardi‘den önde gözüküyor Bats inanilmaz istekli Zaha da artık Bats dan mı kaynaklanyior bilmiyorum ama şu son 3 maçta gösterdiği isteği koca sezonda göstermedi. Ziyech tek pasla maç çözecek bir isim yani gerçekten Oguz‘u Hoca istemediğini artık net söyleyebilirim haklı olarak çok mantıklı
Yav kimsenin gitmedigi senaryoda oguz aydin levent mercan sendromu olurdu bizde

Kero zaha

Bay hakim

Daha yunus disarda kaliyo

Bence 10numara da luks. Mertens hakim orda degerlendirilir yunus sag kanata kayar falan

Ha bay giderse busefer yunus sag acik olur

Bay kero giderse sicariz ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt