Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Uzundurukan: “Herkes hazır olsun, Galatasaray’da orta sahaya yılmaz bir savaşçı geliyor!”

Casamiro diyenler var X de
Şu an sosyal medyada ismi geçen hem Kovacic hem de Casemiro gün boyu Fenerbahçe için yazıldı, birileri saçmalıyor muhtemelen

Herhangi bir a class topcuya teklif bile yapmış olsak zaten yabancı basında çıkardı şimdiye orstein yada fabrizio da girerdi o yüzden hiç aldatmaya gerek yok , yönetim algı yapıyor yine

Muslera
Jelert sançez nelson köhn
Toreira breivik
Ziyech mertens barış
İkardi

Breivikimiz sakatlıktan nasıl döndü acep

yav türkiye'de transfer mi var zaten. bi tane menajer uçağa binip geliyor istanbul'a geziyor kulüp kulüp pazarlıyor oyuncusunu. heriflerin scout transferi galatasaray'a karşı iyi oynayan jelert yani ne bekliyonuz ki. berge misal fener'le anılıyo türkiye'ye gelmeye ramak kalacak da galatasaray atlamayacak mı o transfere. geçen sene fred için yarıştık fener aldı, bu sene başka 2 oyuncu için yarışırız birini biz birini fener alır. rios mios hikaye zaten gelebilecek de olsa. bu heriflerin haberi bile yoktur böyle bi oyuncunun varlığından.

Şu açıklama çok önemli. Bir anda herkes düşman kesildi yönetime ama bu şekilde devam edersek hocanın dediği gibi olacak ve kim gelirse gelsin güzel sonuç alamayacağız. Sevmeyebiliriz ama düşman olmanın da manası yok...
Yav yönetime eskiden gelen bir nefret var bide erden Timur mevzusu var ama hakikaten erden Timur olayının ben duruşunla doğrudan ilişkili olduğunu düşünmüyorum kulübün içindeki dinazorların işi ayriyetten dışardanda tehdit almış olabilir suyun karşı tarafı malum ülkede söz sahibi malesef farklı bişeyler dönmüş olabilir ayrıca ben erden Timur’un halen arka planda destek çıktığımı düşünüyorum bu transfer mevzularında falan

yav türkiye'de transfer mi var zaten. bi tane menajer uçağa binip geliyor istanbul'a geziyor kulüp kulüp pazarlıyor oyuncusunu. heriflerin scout transferi galatasaray'a karşı iyi oynayan jelert yani ne bekliyonuz ki. berge misal fener'le anılıyo türkiye'ye gelmeye ramak kalacak da galatasaray atlamayacak mı o transfere. geçen sene fred için yarıştık fener aldı, bu sene başka 2 oyuncu için yarışırız birini biz birini fener alır. rios mios hikaye zaten gelebilecek de olsa. bu heriflerin haberi bile yoktur böyle bi oyuncunun varlığından.
20 sene evvel van hooijdok transferi de böyleydi. üzülmüştüm fener alınca. değişen bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt