- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
kovacicccccccc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki Uzundurukan: “Herkes hazır olsun, Galatasaray’da orta sahaya yılmaz bir savaşçı geliyor!”
Casamiro diyenler var X de
Rahim YamalOrta saha ya kimi aliyomusuz
Şu an sosyal medyada ismi geçen hem Kovacic hem de Casemiro gün boyu Fenerbahçe için yazıldı, birileri saçmalıyor muhtemelenZeki Uzundurukan: “Herkes hazır olsun, Galatasaray’da orta sahaya yılmaz bir savaşçı geliyor!”
Kandırmayın bizi.kovacicccccccc
Ya bunlar akıllanmıyorlar ya da bizim taraftar gerçekten saf.Zeki Uzundurukan: “Herkes hazır olsun, Galatasaray’da orta sahaya yılmaz bir savaşçı geliyor!”
derhal listemizden silmemiz gerek.Casamiro hem bizim hem de fenerin listesindeymiş
fb ikisinide almıştır o zaman , çalım zemini bunlar hepŞu an sosyal medyada ismi geçen hem Kovacic hem de Casemiro gün boyu Fenerbahçe için yazıldı, birileri saçmalıyor muhtemelen
Westerlo stoperlerini tamamlamış sanırım. Sol stoper olarak Emir Ortakaya, sağ stoper olarak Vuskoviç'i kiralamışlar.Bu arada Jelert açıklandığında araya Emin Bayram satışını sıkıştırırlar diye düşünüyorum![]()
Yav yönetime eskiden gelen bir nefret var bide erden Timur mevzusu var ama hakikaten erden Timur olayının ben duruşunla doğrudan ilişkili olduğunu düşünmüyorum kulübün içindeki dinazorların işi ayriyetten dışardanda tehdit almış olabilir suyun karşı tarafı malum ülkede söz sahibi malesef farklı bişeyler dönmüş olabilir ayrıca ben erden Timur’un halen arka planda destek çıktığımı düşünüyorum bu transfer mevzularında falanŞu açıklama çok önemli. Bir anda herkes düşman kesildi yönetime ama bu şekilde devam edersek hocanın dediği gibi olacak ve kim gelirse gelsin güzel sonuç alamayacağız. Sevmeyebiliriz ama düşman olmanın da manası yok...
20 sene evvel van hooijdok transferi de böyleydi. üzülmüştüm fener alınca. değişen bir şey yokyav türkiye'de transfer mi var zaten. bi tane menajer uçağa binip geliyor istanbul'a geziyor kulüp kulüp pazarlıyor oyuncusunu. heriflerin scout transferi galatasaray'a karşı iyi oynayan jelert yani ne bekliyonuz ki. berge misal fener'le anılıyo türkiye'ye gelmeye ramak kalacak da galatasaray atlamayacak mı o transfere. geçen sene fred için yarıştık fener aldı, bu sene başka 2 oyuncu için yarışırız birini biz birini fener alır. rios mios hikaye zaten gelebilecek de olsa. bu heriflerin haberi bile yoktur böyle bi oyuncunun varlığından.
o belirlenen limit tek bunlara işlemiyorNasıl olabiliyor ki bu? TFF’nin belirlediği harcama limitleri TFF de dahil kimsenin umrunda değil galiba.