- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
falcao ?GSC gurmelerni tespit sorusu
GSC forum tarihinde en çok istenilen, uğruna özel transfer nöbeti açılan oyuncu kimdir
zlatan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao ?GSC gurmelerni tespit sorusu
GSC forum tarihinde en çok istenilen, uğruna özel transfer nöbeti açılan oyuncu kimdir
Herifin fizik baya iyi ya yorulmama konusunda seni pert eder bence rtaşsağ bek oynaması en kolay posyondur
halı sahada hep sağ bek oynarım
bu yelert denen elemanla kapışırız yani
5-6m edecek bir herife iki katını niye verdik iyi bir sebebi vardır umarım
Çek 10 vardıDoğru cevap yok henüz.
Ertan Süzgün:
„Doue transferinde Galatasaray Rennes ile sözleşme imzalamış, Doue geçtiğimiz Cumartesi özel uçak istemiş Galatasaray ayarlamış sonra Doue telefonlara çıkmamış ondan sonra da farklı farklı istekler istemeye başlamış sonra Galatasaray vazgeçmiş“
2 hafta evveldi o.Yanlis hatirlamiyorsam haberler vardi sag beke 10-11m vermeyecez diye
Uğruna özel konu açılan tek adam var zaten. En az bir nöbet ona harcandı gibi düşün.
AlanUğruna özel konu açılan tek adam var zaten. En az bir nöbet ona harcandı gibi düşün.
Jelert sol da oynarNe douesi daha yav
Nereye yetişiyor yaw adamlar yerleşecek antrenmana çıkacak, FIFA mı oynuyon al koyErtan Süzgün: “Birkaç gün önce bir telefon görüşmesi yaptım ve bana sağ bek ve orta sahayı Süper Kupa Finali’ne yetiştireceğiz dediler.”
Tmm benden iyiyse 11m verek o zamanHerifin fizik baya iyi ya yorulmama konusunda seni pert eder bence rtaş
Pis sövesim geliyor, serefsizlerkopenhaglıların dediklerine bakılırsa jelert iki sezon çok iyi top oynamış ama geçen sezonu kötü geçirmiş, özellikle son 6-7 ay öyle çöpe bağlamış ki kesin gözüyle bakılan MT formasını kaptırmış
iyi olduğu dönem sürat, enerji ve bindirmeleriyle iş yapan bir tipmiş
kopenhaglılar genel olarak memnun iyi çaktık diyolar fakat hava değişimi belki iyi gelir oyuncu için de iyi olur görüşündeler
Nerede 11 milyon verilmeli dedigimi gordünde bunu yazıyorsun yav 1 tane mesaj gösterebilirmisin?Tmm benden iyiyse 11m verek o zaman
İnanalım mı?
rtaş sen eskiden postların sonuna 'ben daha ne diyim' ekliyodun o işi niye bıraktın komik oluyoduPis sövesim geliyor, serefsizler