- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
ortasaha yarın acıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun başkanın şov yapıyor keyfin nasılortasaha yarın acıklanır
Ne oldu knk 27-28 yaşındaki kyle walkerı falanmı aldık ne şovuDursun başkanın şov yapıyor keyfin nasıl
keyifler iyiDursun başkanın şov yapıyor keyfin nasıl
Dursun başkanın şovu bu kadar olurNe oldu knk 27-28 yaşındaki kyle walkerı falanmı aldık ne şovu
20City Kovacic'i kaça bırakır.
Gel 15'e el sıkışalım.
Kova gitmek istemezse ki istemez , BırakmazCity Kovacic'i kaça bırakır.

Ortasaha 1 haftaya gelmezse çiğ çiğ yemeye başlarızkeyifler iyi
okan hocada msj ı verdi yönetıme destek dedi
bundan sonra icimizdeki fblileri temizlicez

Tam forum mantigiRibery ile Anelka aynı anda İstanbul'a inmişti Serhat Ulueren'le Rodop Telegol'de dalga geçiyordu bak Fb koskoca Anelka'yı getirdi Galatasaray'ın da parası anca Anelka'nın bonusuna yetti demişlerdi.
O sırada şansal buyuka:Galatasaraylilar aldığınız adam fransanin en iyi oyuncularından biri,sakin yönetime laf etmeyin,anelka kadar değerli falan demisRibery ile Anelka aynı anda İstanbul'a inmişti Serhat Ulueren'le Rodop Telegol'de dalga geçiyordu bak Fb koskoca Anelka'yı getirdi Galatasaray'ın da parası anca Anelka'nın bonusuna yetti demişlerdi.
Doueden sonra yönetim kendisine geri dönüş yaptı diye düşünüyorum.8 ve 10dan da bahsediyor,bi de ozguvenli şu an.Bu samiyen haber twitter hesabi acaba hangi muhabir’e ait
Haluk yürekli den 2 dakika önce yazmis jelert’i
Yani transfer sonuclandiktan sonra muhabirlere servis edilmis
Herhangi biri olsa haberdar olmasi mümkün degil
Yine bi gece de yaya toureyi getirmişti sağolsun2005 ya da 2006 tam hatırlamıyorum bir telegol programında serhat ulueren bizim necati ateş i konuk etmişti..Takımla ilgili,gündemle ilgili konuşulurken tak diye muhabirimiz suleyman rodop a bağlanıyoruz sıcak bir gelişme var dedi..O da emana Galatasaray'da hayırlı olsun tarzı bir konuşma yaptı...Daha sonra necati ye,emana yi transfer etmissiniz ne düşünüyorsunuz tarzı sorular soruldu,necati cevapladı falan yayın devam etti..O gece emana diye bir oyuncumuz oldu diye uyundu ama ertesi gün emana ile ilgili hicbirsey konusulmamis gibi hayat devam etti.
Süleyman rodop ve haberlerini görünce aklıma hep bu emana gelir...