Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.547
- 1.227
- 1.563
her şey olabilir,Arkadaşlar Kevin De Bruyne gelir mi ?![]()
KdB
Rabiot
Kalvin Phillips
Kovacic
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her şey olabilir,Arkadaşlar Kevin De Bruyne gelir mi ?![]()
her şey olabilir,
KdB
Rabiot
Kalvin Phillips
Kovacic
Milli takımda seyretmiştim en son. Kötüydü özellikle fiziksel olarak istemem şahsen.Seko Fofana önerilmiş deniyor, nasıl bir oyuncu olur mu bize? Arabistan yapmış ama artık son durumu nasıl tabi bilinmez.
versek bile bize gelmez - çünkü Fulham fln EPL den aynı ücretlr istiyor adamı zaten.Rios’u Brezilya’da izleyen var mı ? inşallah sırf turnuva performansına bakarak gidip 20 milyon vermeyiz.
Reis izlediğim maçlarda 2 tane zayıf yönünü gördüm ve yazdım, dediğim gibi tekniği ortalama ve agresyonu yüksek olduğu için bi anda maçın 35. dakikasında bi adama durduk yere haşııırt diye girip sarı kart yiyebilir. Okan hoca bu konuda özellikle uyarması gerekiyor yoksa sezon içerisinde çok rahat en az 3-4 maç cezalı duruma düşer.
Yani Jelert'in adamını tutamadığı oldu mu seyrettiğim maçlarda, oldu birkaç pozisyon. Ama Boey de yeri geldiğinde tutamıyordu, yani gol yemeyen kaleci olur mu, olmaz. Her mücadeleyi kazanan oyuncu da olamayacağı gibi.

Uğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”
valla apoyu 15e herhalde ben de satardım ya maalesef
Uğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”
15 e apo satılır bence de, rize deki emirhanı alırsın 3 e 5 e temiz operasyon olurvalla apoyu 15e herhalde ben de satardım ya maalesef
Yasin ve Emirhan ikisi birlikte alınır o paraya. Muazzamda bir operasyon olur ama uğur dediğine göre kolpadır o işUğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”
15 + 5 milyon kolay bonusa satarım 20 maç oynar gibi mesela apo biraz savruklaşto değerini bulursa satılabilirUğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”
Yerine adam almaya gerek yok Davinson nelson oynar Metehan ve emin yedekler gerekince Kaan da var o paranın yarısı bb ye gider kalanında 8 için kullanırımYasin ve Emirhan ikisi birlikte alınır o paraya. Muazzamda bir operasyon olur ama uğur dediğine göre kolpadır o iş
Kaynak@Melih Sönmez galiba Rabiot aldık.