Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi hesaptan gunaydin paylasimi gelmedi

Ekli dosyalar

• IMG_1350.webp
    IMG_1350.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 25
Reis izlediğim maçlarda 2 tane zayıf yönünü gördüm ve yazdım, dediğim gibi tekniği ortalama ve agresyonu yüksek olduğu için bi anda maçın 35. dakikasında bi adama durduk yere haşııırt diye girip sarı kart yiyebilir. Okan hoca bu konuda özellikle uyarması gerekiyor yoksa sezon içerisinde çok rahat en az 3-4 maç cezalı duruma düşer.

Yani Jelert'in adamını tutamadığı oldu mu seyrettiğim maçlarda, oldu birkaç pozisyon. Ama Boey de yeri geldiğinde tutamıyordu, yani gol yemeyen kaleci olur mu, olmaz. Her mücadeleyi kazanan oyuncu da olamayacağı gibi.

Bu kadar olumlu yönünün yanında olumsuzlar buysa süper adam almisi diye algıladım umarım bizde de böyle oynar

Valla Messi gelecek ama 6-8 no transferi gelmeyecek kabul mü deseler net kabul ederim. Koyayım 6-8'ine :asd:

Uğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”

Uğur Karakullukçu: “Abdülkerim Bardakcı'ya 2 teklif geldi. Biri Real Sociedad diğeri ise Arabistan'dan. Arabistan’dan gelen teklif 15 milyon Euro civarlarında.”
Yasin ve Emirhan ikisi birlikte alınır o paraya. Muazzamda bir operasyon olur ama uğur dediğine göre kolpadır o iş

Kovacicle icardi aynı dönemde oynadı diye hatırlıyorum sanki İnter’de belli olmaz belki gelebilir ama maaşı yüksektir sponsor bulmak lazım

15 + 5 milyon kolay bonusa satarım 20 maç oynar gibi mesela apo biraz savruklaşto değerini bulursa satılabilir

Yasin ve Emirhan ikisi birlikte alınır o paraya. Muazzamda bir operasyon olur ama uğur dediğine göre kolpadır o iş
Yerine adam almaya gerek yok Davinson nelson oynar Metehan ve emin yedekler gerekince Kaan da var o paranın yarısı bb ye gider kalanında 8 için kullanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt