- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Emin bayram iyilesmis,emir ortakaya westerlo da.emin transferi yatmış olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbisekilde tutulamaz çok yetersiz,ali turap süre alır artık.duboisi niye besleyelimBeklere alternatif olarak tutarlar diye düşünüyorum sonuçta zaten maaşını ödemek zorundayız.
Okan ilkay mertens gibi 3 kere baski yapsın ciğeri iltihaplanir
yagız sabuncuoglu tarzı bir bilgi olmus. Uydurma bilgidir halka acık bir sirket bunu gizleyemez.Burayı anlayamadım. 2. sene ücretini bizim ödeyeceğimiz bilgisi nerede yazıyor. Satılan oyuncunun neden maaşını ödeyelim.
Okan ilkay mertens gibi 3 kere baski yapsın ciğeri iltihaplanir
Abi İlkay serbest 10 no. Baskı sisteminde patlar. İlkayi salicaksin 10 noya takilacak özgürce. Geldiğine vuracak, ara pasi atacak edecek.seni severim ama boş yapıyorsun şuan
Renkdaş bir de orada tutuyormuş. Biz de kafaları yerlere vururuzGariban panalilar ne hayaller kuruyordur tetenin eski videolara bakip![]()
Dubois’in maaşını kimse karşılamaz zaten maaşını vermek zorundayız, senin tabirinle biz beslemek zorundayız o yüzden 14 yabancının içinde kullanılabilir.Hicbisekilde tutulamaz çok yetersiz,ali turap süre alır artık.duboisi niye besleyelim
Abi İlkay serbest 10 no. Baskı sisteminde patlar. İlkayi salicaksin 10 noya takilacak özgürce. Geldiğine vuracak, ara pasi atacak edecek.
Yani ne olursa olsun şuana kadar 110 bin satmisiz.990 bin kolay değil ama imkansız da değil bana göre.Bu iş hikaye yaw alan alıyor zaten almayan De bruyne de getirsen kaçak alacak yine en fazla
Abi İlkay serbest 10 no. Baskı sisteminde patlar. İlkayi salicaksin 10 noya takilacak özgürce. Geldiğine vuracak, ara pasi atacak edecek.
olum iyimisin sen ya
acilen pepin ilkay için söylediklerini dinle
adamın baskı ayarlayıcısına dediğine bak
bjk yi bilmemKrunic kaldı dediğim gibi ama fb ve bjk zor yabanci gonderir![]()