Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım bu copenhagen bizden 2 transferde neredeyse 20 milyon euro almış olacak. Aynı klüp yakın tarihte Hojlundu nasıl 2 milyon euroya bırakmış.

Bu arada Okan hoca ne kadar iyi niyetle giderse gitsin sezon içerisinde umarım başını ağrıtmaz şu durum;

Barış Alper, Zaha, Ziyech, Kerem

Bu 4 oyuncu da ilk 11 oynamayı sonuna kadar istiyor ve hak ettiklerini düşünüyorlar.

Üstelik Okan hocanın çoğu zaman Bats ve İcardi'yi aynı anda oynatarak 2000 GS style 4-4-2 oynatmayı istediği de belli, bu da konuşuluyor.

Okan hoca rakibe göre kanatları dizayn etmek isteyecek olsa da bence bu konu biraz baş ağrıtacak. Üstelik yedekte forma bekleyecek Yunus var, Yusuf var...

+ yedekte sadece 1 yabancı tutabiliyoruz değil mi?, 2 yedek tribünde oturuyor.

Açıkçası Zaha ya da Kerem'in satılması çok iyi olurdu.

Depay’i falan gecin takimi kosmayan oyuncularla doldurmanin bir anlami yok

Kadromuz kaliteli zaten

Bize caliskan oyuncular lazim

Jelert geldi

Orta saha’ya da yine caliskan ve tempolu bir oyuncu gelmeli
Depay isteyenler.Fener macinda 10 kisiye karşi fiziksel olarak nasil ezildigimizin farkinda olmayanlardir.

Kerem Demirbay'dan beklentileri dengeli tutarsan faydalı bir oyuncu Kerem Demirbay kadroda bulunması gereken bir oyuncu
Kerem demirbay prime zamaninda ya 3lü ortasa yada 10 numarada oynuyordu.Herifi 2 ortasahaya 8 olarak atiyorsun sonra niye etkisiz diyorlar.Herifi ndiaye veya kante gibi oynatirsan max bu olur.Zaten takim karşi rakibe tek kale oynayinca adamin çektiği şutlarin kalitesi belli.

Bence de 10 numarada deneyebilirdik,yunusu deneyek bari.yunus merkezde daha iyi

Zaten bu yaşta bu yüzden bu kadar yer gördü.

Böyle topçular vardır kariyerlerinin başında eğrisi doğrusu bir araya gelir ufak bi süre iş yaparlar, hem yaşları hem de uyrukları göz önünde bulundurularak hep çıkış yapmaya müsait potansiyel gözüyle bakılır, 27-28 yaşına kadar kalbur üstü takımlarda 1-2 yıl takılırlar, sonra yaş 29-30 olunca da bundan bir halt olmayacağı sonunda anlaşılır, 2. lige geçerler, 35 yaşında da 3. ligde falan futbolu bırakırlar.

Tete'nin %99 kariyeri işte.

Kerem Demirbay'dan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum da neyse.
Aynı şeyi düşünüyordum da maaşına bakınca (1 m. euro) vaz geçtim. Yerli oyuncu alamadığımız için Yusuf'u yerli sayamama pahasına (8OO bin euro maaş) daha mantıklı geldi. Halihazırda o bölgede sayısal eksiklik var, maç deneyimi ve takıma uyumu ile birlikte düşünüldüğünde alternatif koyamıyorum yerine.
Keşke Yusuf'u o bölgede denese hoca, Barış gibi evrim geçirir belki(10 numara da olur.)Keza sağ kanatta alternatif çok(Barış,Ziyech,Yunus) sıra gelmez.

Ben de Jelert'i Doue'ya tercih edenlerdendim. Doue'nin muhtemel teknik ve yeteneğini onu daha ön plana çıkarsa da Jelert'in 21 yaşında 100ün üstünde maç ve ŞL tecrübesi çok önemli bir nokta.

Sacha Boey'in de bazen çalım konusunda ön plana çıktığı zamanlar oluyordu ama ona 30 milyon verdiren savunma, fizik gücü ve saha içi defansif katkıları oldu.

Bizim takıma ligde Doue tarzı adamlar lazım görünse de hedef büyük olduğu için Avrupa standartlarında Jelert tarzı oyuncular daha katkı sağlayacaktır. Takıma çok önemli parçalar alırsın ama onun sorunsuz işlemesi için 2-3 sistem oyuncusu şarttır. Jelert inşallah o eksikliği tamamlayacaktır.

Bonserviste bonuslarla 8 civari bitse çok güzel olurdu ama geç kalıp bekleyip baskı da yeyince 2-3 daha fazla vermen gerekiyor maalesef.

Zaman geçtikçe elimiz daralacak inşallah bunun farkındadırlar.

Aynı şeyi düşünüyordum da maaşına bakınca (1 m. euro) vaz geçtim. Yerli oyuncu alamadığımız için Yusuf'u yerli sayamama pahasına (8OO bin euro maaş) daha mantıklı geldi. Halihazırda o bölgede sayısal eksiklik var, maç deneyimi ve takıma uyumu ile birlikte düşünüldüğünde alternatif koyamıyorum yerine.
Keşke Yusuf'u o bölgede denese hoca, Barış gibi evrim geçirir belki(10 numara da olur.)Keza sağ kanatta alternatif çok(Barış,Ziyech,Yunus) sıra gelmez.

Renktaş açıkçası katılmakla beraber zaten Torreira-Transfer-Kaan Ayhan ve Berkan 4'lüsüne ek olarak Efe Akman da dahil edildiğinde bu 5'linin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Forvet arkasında zaten Mertens-Ziyech-Bats ve ayrıca sıra bekleyen Yunus-Yusuf falan oynar.

Kerem Demirbay bence geçen sezon bu takımdaki görevini yerine getirdi ve yollar ayrılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt