Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert Boey'in en iyi yaptıklarını o seviyede yapamaz.

Bence defansif açıdan o kadar geçirmez olma şansı yok. O isim Bissaka'ydı adamın oyunlarda bile tackling'i 99 öyle düşünün.

Jelert ise daha dinamik, iyi defansif kurguda alan daraltarak hızı ile rakibe de 2. hamle yaparak gerekirse bertaraf etmeye çalışan ama markaj özellikleri Boey'e göre 1-2 gömlek düşük bir isim.

Bence hücum çıkışları konusunda ise daha iyi olacak. Bu konuda keza Linnes bile Boey'den iyiydi. Ama rakip alanda şok pres, topu önde tutma gibi konularda destek verme konusunda Boey gibi ekstra oyuncu olma şansı yok.

Sağlam oynar, hücuma katkısı bence daha çok ve düzenli olur, defansif açıdan Köhn'e göre daha dengeli olur diye düşünüyorum ama 12 oyuncu ile oynuyoruz rahatlığı zor.

Gelişimine devam etmeli. Okan Hoca'nın kafasındaki oyuncuya evrilebilirse 20'ye satarız onu da 1-2 seneye.

Arkadaşlar süper kupa biletleri passoligden satılır değil mi?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba dün okan hoca milli takımdan dönüp iyi halde olmayan oyuncuları kimi kastederek söyledi??

kim kendine bakmadı acaba merak icindeyim

bu duyumcuların öğrenmesi gereken bir şey var

Yüksek profil - pahalı piyasası olmuş adam - yıldız oyuncu babalanmasının anlamı yok.

DOĞRU profile ihtiyaç var - bu scout trasnferide olabilir (keşke) - potansiyelde olabilir. her zaman gereken için yüksek para vurgusu yapmanın kazandırdığı hiç bir şey yok.

yaptıkları haberler ile tüm avrupa GS nin sağ beke muhtaç olduğunu , ve belli paralara mecbur bırakabilineceğimizi anladı.

Jelert 7 lerede bitebilirdi çıt çıkmasaydı...(bonus vs hariç)

Jelert transferi sonrası 8 numaraya dinamo tarzı olan biri şart.

Torreira'nın yanına yine çok koşan ve biraz daha terse top dağıtabilen bir oyuncu bulursak uçarız.

Joao Maria falan gelirse 2016-2017 De Jong gibi oluruz.

Doğru isim alınmalı oraya bütçe Maaş dahil 35 olmalı 3-4 yıllık kontrat ile.
Joao Mario'nun adının bile geçmemesi lazım, her sene yazıldığı için çok önemsemedim.

Bizim aradığımız adam çok net Hojbjerg'di. Erden Timur olsaydı net ikna edilip getirilirdi diye düşünüyorum. Türkiye gelmek istemedi diyenler var, Torreira'nın röportajlarını dinlerseniz sevinirim. Muslera'nın telefonlarını bile açmıyordum çünkü TR'ye gitmek istemiyordum. Geldikten sonra çok sevdim tarzı konuşmaları var.

Hojbjerg'de doğru proje ve hedeflerle Marsilya yerine net bizi seçebilirdi. Onu kaçırdık ona en yakın profil McTominay sanırım ama onun buralara gelmesi için daha da beklemek lazım.

Hojbjerg Marsilya olayın en çok üzen şey oldu beni. Jelert ile birlikte uyum sorunu da yaşamazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt