Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta admin günaydın mesajını 9.02 da atmıştı büyük ihtimal doue acıklanacaktı yine olmadı

herkes 6+2 anlasıldıgı dedigi gün

bu videoda ogünden hazırlanmış bi video gibi 9.02 ibareleri var

alakayı cözemedım?

video doue icin hazırlanmış zaten 9.02 detayı var
Etkileşim için olan normal bir video bile ağır bir şekilde eleştiriliyor. Zaten eleştirilecek tonla iş var her şeye bu kadar takılmaya da ne gerek var bilemedim. Takım başarılı olmasın diye dua edecekler bile var sanırım bu sezon.

Geriden gelirken depay haberlerini görunce dayanamadım ortalıkta ilkayın barcadan cikacagı fısıltıları varken depay ne yav sacma sapan

Gravenberchhhhh

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl çözemedin üstad? Ha Doue ha Jelert farkı yok. Sen ne anladın peki bu açıklamadan söyler misin? Aydınlanalım. Taraftarların yaptığı transfer paylaşımlarının videoda kullanılmasının amacı nedir
Daha önce de yazdıgım gibi o gün yapılan 9.02 paylasımları transfer mi söylemleri koyulmus işte

stok video

Etkileşim için olan normal bir video bile ağır bir şekilde eleştiriliyor. Zaten eleştirilecek tonla iş var her şeye bu kadar takılmaya da ne gerek var bilemedim. Takım başarılı olmasın diye dua edecekler bile var sanırım bu sezon.
8 numara da çözülecek ama yine de hiçbir şey değişmeyecek. Hep söylüyorum bunu bu sene böyle giderse bu takım başarılı falan olamaz. Dün Okan hoca da aynısını söyledi. Eleştirmek için bir şeyler aranıp bulunacaksa her zaman bulunur. Mesela bu yönetim değişsin başka bir yönetim gelsin ben de onların yaptığı her icraatte eleştirilecek muhakkak bir şey bulurum.

8 numara da çözülecek ama yine de hiçbir şey değişmeyecek. Hep söylüyorum bunu bu sene böyle giderse bu takım başarılı falan olamaz. Dün Okan hoca da aynısını söyledi. Eleştirmek için bir şeyler aranıp bulunacaksa her zaman bulunur. Mesela bu yönetim değişsin başka bir yönetim gelsin ben de onların yaptığı her icraatte eleştirilecek muhakkak bir şey bulurum.
secim döneminde start verdiler bu duruma karşı aday cıkar cıkmaz

Avrupa Şampiyonası ve güncel tarihe bakarsak yangın tayfa olmaya gerek yok fakat bu kadar yangın çıkarılması başka sebeplere dayanıyor. Florya mevzusu, Kemerburgaz'ın hazır olmaması, Bankalar Birliği, geçen seneden beri eksik olan 8 numara ve sağ bek derken güven kalmıyor. En ufak bir gecikmede taraftar haklı olarak patlıyor.

Yoksa güncel kadromuz 1-2 eksik hariç çok kaliteli seviyede.

Dün den bu yana … diyorlar diye yazdiginiz isimleri siralayalim

Mctominay diyorlar

Florentino luis diyorlar

Rios diyorlar

Rabiot diyorlar

Susic diyorlar

Gravenberch diyorlar

Kim diyor diye soran da olmuyor

Yalanciyi nasil olsa öpmüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt