Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
due'de sorun para degil oyuncunun aklina girdiler chelsea'ye gidecegini hayal ediyor bize gelmek istemedi
ben ödeme olaylarında bizim yönetim taksit falan kastırmıştır diye olmadığını düşünüyorum.

kulüp sayfası yoksa niye adamın fotosuyla ergen ergen işler yapsın.

birde uzattıkça yönetimin acemiliği tuzu biberi oldu- çat çat 2 günde bitmeyecek trasnfer değil 2-3 haftaya mal oldu.

Sen cildirmissin. 6.5 a aldilar biz 9a arada 2.5m var. Maaslarda da senelik 200k fark var. 5 senede 1m fark ordan. Total 1.5m fazla doueden
hangi rakamlara inandığın seni bağlar, netçede ilk alıntıladığın posttaki gibi daha pahalı mı daha pahalı
tercih derken bizim transfer yatınca gittiği yer (fabrizio'ya göre chelsea ile alakası olmadan gitti strasbourgha )

herneyse ama ben menajer kafalarından yattığını düşünmüyorum doe işinin...öyle olsa Rennes ergen gibi kapak fotoğrafıyla dalga geçer hareketler yapmazdı kulüp olarak. taksit maksit kastırmışızdır adamlarda hayır demiştir.

olmuş bitmiş iş sonuçta çok kafa yormaya gerek yokta benim merak ettiğim bizde nakit sıkıntısı gibi druumlar var gibi duruyor ... ve bu anormal garibime gidiyor
olan olmuş o şemsiye açılmaz diyosan altına imzamı atarım ben de bunu diyorum zaten

İMDATTTTT!!! POLİS YOK MU!!!!!!!

Galatasaray'ı soyuyorlar!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt