Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Saraymış yav ikinci devre tırt Anadolu kulüplerine karşı bile iş yapamadı ama sorsan dünyanın en iyi 8 numarası

Orkun gayet iyi topçı, şu an da Sara’nın çok daha önünde

Sara potansiyelinin topunu oynamıyor, yaşı da 26 oldu

Sakatlıktan önce 45-50mlik adam gibi oynuyodu. Kupa maçında sakatlandıktan sonra ritmini bulamadı bu sene büyük patlama yapıp sene sonu çok büyük paralara transfer yapacak yazın bi kenara.

Abooo furkanla başlayan lafta övmüş harbiden oyuncuları.(daha cok furkani kastediyor tabi )hazirlik maclarinda sans vercem diyo.
ALLAHHHH SUKURLER OLSUN
Ins cnm ya. Umraniye macinda 15dk sure verdi verdi. Avusturya kampina cagrilmayacaklar malesef

Bu cocuklarin iyligi icin kiralamaliyiz yoksa bi halt olmaz

Sakatlıktan önce 45-50mlik adam gibi oynuyodu. Kupa maçında sakatlandıktan sonra ritmini bulamadı bu sene büyük patlama yapıp sene sonu çok büyük paralara transfer yapacak yazın bi kenara.
Kime göre 45-50lik adam gibi oynuyordu

Avrupa’da 1 maç dışında rezalet bir Avrupa süreci oynadın

Ligde 2-3 takıma karşı iyi oynayınca mı veriyorlar 45-50yi

Nasıl 45-50lik adamsa şu an 25 veren bile çıkmıyor.

Adamın ekim ayından bu yana akan oyunda skor katkısı yok, 45-50ymiş

Febetö hasensio yu aldi demek haa? Ozaman direk avrupaya odaklanmak lazim cunku ligi aldilar bile

Inter ok da Milan sistem takımı falan değildi, orada da çatır çatır oynuyordu

Hakan’ı çok küçümsüyorsunuz, bok atıldığı MT kariyerinde bile bıraktığında tarihin en çok oynayan ve en çok gol atan üçüncü topçusu olacak muhtemelen

sadece şunu soracağım sana 10 milyon euro maaş alacak topçumu? ben topçuluğunu değerine göre biçiyorum
ki eski hakan yok sahada

gelsin 2-3 oynasın eyvallah

sadece şunu soracağım sana 10 milyon euro maaş alacak topçumu? ben topçuluğunu değerine göre biçiyorum
ki eski hakan yok sahada

gelsin 2-3 oynasın eyvallah
10 falan vermeyiz

Türkiyede 10 kağıt maaşı hakedecek tek adam var o da gelirse Osimhen

Ondan sonraki hakeden 5ten falan başlar, Icardi vs dahil

Ben Hakan’ın topçuluğunun küçümsenmesini yanlış buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt