Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimlar acaba yayinci kurulusuna, biz bu dönem baya markali oyuncular aldik, senelik biraz fazla para atesleyin talebinde bulunur mu?

Hocam sakin ol .O nasıl bir cümle.Birsey yediğimiz ettigimizvyok.Jokey kulübü ihtiyacı var aliyor.30 puandan 25 puana düşer olacağı bu.Otesi yok.
Ruh hali bahsettiğim ya.sadece orkunla ilk 3e giremezler zaten.orkun umrumda degil

osimhen napoli'yi kötüleyen story atsın napolililer kudursun ve hemen yollasınlar.

Her sene 1 oyuncu için 1 ay beklemek zorundamıyız ya ne bu bizim transfer çilemiz. Verin lan osimheni

10 falan vermeyiz

Türkiyede 10 kağıt maaşı hakedecek tek adam var o da gelirse Osimhen

Ondan sonraki hakeden 5ten falan başlar, Icardi vs dahil

Ben Hakan’ın topçuluğunun küçümsenmesini yanlış buluyorum.

bizim kulubu yönetenlere göre o bir süperstar ve istediği o 10 verirler

hakan doğal olarak kendini dünyanın en iyi ortasahası olarak görebilir söyledide bunu
kankisi kırkayak 10 milyon hakan için çok değil dedi bunun eleştirilmesini eleştirdi

hakan hypelanacak topçu değil nerede oynadığı bile belli değil

10 no desen mertensin verdiğinin 10da1 veremez

8 için temposu yok daha

zaten 6 no oynatırsa benim için çok büyğk facia olur okanı kılıçdan geçiririm yine burada düşman toplarım

yapacak bişey kalmadı point otelin anahtaları masaya bırak sn.başkan bu iş başka türlü çözülmez

bizim kulubu yönetenlere göre o bir süperstar ve istediği o 10 verirler

hakan doğal olarak kendini dünyanın en iyi ortasahası olarak görebilir söyledide bunu
kankisi kırkayak 10 milyon hakan için çok değil dedi bunun eleştirilmesini eleştirdi

hakan hypelanacak topçu değil nerede oynadığı bile belli değil

10 no desen mertensin verdiğinin 10da1 veremez

8 için temposu yok daha

zaten 6 no oynatırsa benim için çok büyğk facia olur okanı kılıçdan geçiririm yine burada düşman toplarım
Üçünü de oldukça iyi oynar

6 no oynamasını istemem ama

10 maaş istemesi dışında (o da doğruysa) topçuluğuna asla laf etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt