Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.195
- 15.047
- 1.878
Takimlar acaba yayinci kurulusuna, biz bu dönem baya markali oyuncular aldik, senelik biraz fazla para atesleyin talebinde bulunur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh hali bahsettiğim ya.sadece orkunla ilk 3e giremezler zaten.orkun umrumda degilHocam sakin ol .O nasıl bir cümle.Birsey yediğimiz ettigimizvyok.Jokey kulübü ihtiyacı var aliyor.30 puandan 25 puana düşer olacağı bu.Otesi yok.
Serbest kalma kalkınca bu Laurentiis denen herif 90 istiyorum diye tutturmasın
Osimhen :En kötü aşklar yarım kalan aşklardır
Ey osimhen ya gel sonuna kadar yaşayalım ya da kırıp döküp bitirelim
Hak veriyorum.Sicaklar bir yandan gelen giden olmaması bir yandan.C.tesi olsada gençleri izlesek.Kimlerdrn umitlisim bu sene Sergen?Ruh hali bahsettiğim ya.sadece orkunla ilk 3e giremezler zaten.orkun umrumda degil
10 falan vermeyiz
Türkiyede 10 kağıt maaşı hakedecek tek adam var o da gelirse Osimhen
Ondan sonraki hakeden 5ten falan başlar, Icardi vs dahil
Ben Hakan’ın topçuluğunun küçümsenmesini yanlış buluyorum.
Ege furkan ve beratHak veriyorum.Sicaklar bir yandan gelen giden olmaması bir yandan.C.tesi olsada gençleri izlesek.Kimlerdrn umitlisim bu sene Sergen?
Üçünü de oldukça iyi oynarbizim kulubu yönetenlere göre o bir süperstar ve istediği o 10 verirler
hakan doğal olarak kendini dünyanın en iyi ortasahası olarak görebilir söyledide bunu
kankisi kırkayak 10 milyon hakan için çok değil dedi bunun eleştirilmesini eleştirdi
hakan hypelanacak topçu değil nerede oynadığı bile belli değil
10 no desen mertensin verdiğinin 10da1 veremez
8 için temposu yok daha
zaten 6 no oynatırsa benim için çok büyğk facia olur okanı kılıçdan geçiririm yine burada düşman toplarım