- 2 Temmuz 2011
- 137.957
- 58.839
- 5.488
Bjk demiroren dönemi gibi saçmalıyorbende böyle düşünüyorum sanki bana mantıklı hareket ediyolar gibi geldi
Gedsonu da satabilirler
Başkanları Gs ve fbden geri kalmayacağız demisti ama yol yol değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk demiroren dönemi gibi saçmalıyorbende böyle düşünüyorum sanki bana mantıklı hareket ediyolar gibi geldi
Asensioya da daha yüksek ücret istiyo demislerBunlarda Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse mutlaka alır salaklığından bir türlü vazgeçemiyorlar yaw. Adam reddedince, fener vazgeçti diye haber yapıyor
sara ilk devre fb bjk ts maçlarında falan x faktördü ya
hele bjk maçında korkunç iyi oynamıştı
bence bu yıl daha da iyi olacak
12 maaş 10 bonservis teklif etmişler sanırım. Sane’yi cidden bedavaya aldık.Asensioya da daha yüksek ücret istiyo demisler
Etmişler de herif 15 gündür yanıt vermiyor12 maaş 10 bonservis teklif etmişler sanırım. Sane’yi cidden bedavaya aldık.
şut konusunda bence de daha iyi olmalı da diğer konularda katılamicamBu senede ödenen bonservisin karşılığını veremezse Brezilya'ya dönüp tarhana sersin.Kız çocuğu gibi topa vuruyor.
Duran top ataisın diye 25 kağıt çok fazla.
Hakana veririm onu. En azından asist yapma v şut tehditi de var.
Pide lahmacun ve ayrani gomup arkasindan toplantida 2 espiriden sonra multi ciddi sekilde konuyu kapatir havasi var.Osimhen'in danışmanı Calenda da Milano'da görüşmelere katılmış abide bu işi çözebilecek bir izlenim sezdim
Ekli dosyayı görüntüle 294102
Moise kean ve rashford beni anca keserdi osimheni almak üzere olmasakOsimhen dışında alternatif bir planımız var mıydı acaba
sakatlıktan önce herif sürekli hareketliydi. Defansa gelip top çıkarıyor sonra topu taşıyordu. Burada torreira linçlenirken ayakta duran tek adamdı.işim olmasa sakatlıkdan sonra ki maçlarda maç içinde tek tek yazılan yorumları maç başlıklarında atardım sana istersen
duran topuna okim ama maç içinde çok kaybolur oldu hele öne atıldığında çoğu maçda silindi gitti
iyi bir teklif gelse hemen satardım açıkcası
torreira ve leminanın önğne daha kreatif bir adam oynasın isterim