Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutturmuşlar bir garanti. Garantisi biziz kardeşim.
images (22).webp

Bundan sonra Gsliyim diyen gurbetçi oyuncuya "hayalleri hülyaları vardır" demeden sırtlan gibi yapışıp 20 yaşında getirtiyoruz.

sara ilk devre fb bjk ts maçlarında falan x faktördü ya

hele bjk maçında korkunç iyi oynamıştı

bence bu yıl daha da iyi olacak

Bu senede ödenen bonservisin karşılığını veremezse Brezilya'ya dönüp tarhana sersin.Kız çocuğu gibi topa vuruyor.

Duran top ataisın diye 25 kağıt çok fazla.

Hakana veririm onu. En azından asist yapma v şut tehditi de var.

Bu senede ödenen bonservisin karşılığını veremezse Brezilya'ya dönüp tarhana sersin.Kız çocuğu gibi topa vuruyor.

Duran top ataisın diye 25 kağıt çok fazla.

Hakana veririm onu. En azından asist yapma v şut tehditi de var.
şut konusunda bence de daha iyi olmalı da diğer konularda katılamicam

oyun kurması baya üst düzey ha bunu 10 no oynatırken nasıl görürüz bilmem

Osimhen dışında alternatif bir planımız var mıydı acaba

Bu kavukcu ve gardi nerde ve ne yapıyorlar bugun

işim olmasa sakatlıkdan sonra ki maçlarda maç içinde tek tek yazılan yorumları maç başlıklarında atardım sana istersen

duran topuna okim ama maç içinde çok kaybolur oldu hele öne atıldığında çoğu maçda silindi gitti

iyi bir teklif gelse hemen satardım açıkcası

torreira ve leminanın önğne daha kreatif bir adam oynasın isterim
sakatlıktan önce herif sürekli hareketliydi. Defansa gelip top çıkarıyor sonra topu taşıyordu. Burada torreira linçlenirken ayakta duran tek adamdı.
Bende sakatlık sonrası ciddi eleştirenlerden biriyim ama ne seciye sakatlandı ne oldu, daha 6 ay önce ülkeye gelmiş bir herif. Üzerine sakatlık ve hayvan gibi kilo almıştı.
O kiloyu vermiş olarak görüyorum kendisini . Bu sene iyi bir çıkış bekliyorum kendisinden.

Obnin takımlarındaki yeni oyuncularda özellikle ikinci yıl büyük çıkış oluyor beklemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt