Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 hafta sonra sermaye artışı tamamlanıyor ve GS BB'den çıkıyor. Ayrıca elinde oyuncu bonservis falan için de 20 milyon civarı bir paran olabilir orada. Bu süreci de bekleyebilir Osimhen transferi.

5 taksit 15 15 ödeme olabilecek en iyi senaryoydu teminat krizi çıktı

Şimdi nakit ödemeyi arttırıp güven verebiliriz Napoli'ye teminata gerek kalmaz

35 nakit kalanı taksite böldürelim 2 yada 3

Osimhen'i alıp gelelim artık
Sponsorlardan parayı toplayıp ilk taksidi yükselmek lazım dediğin gibi

75 milyonluk cikis maddesinin suresi doldugunda eger napoli vermiyorum kardesim derse ve biri 80 teklif ederse nasil olucak peki bilgisi olan var mi

genlerde onlarda zenginlik bizde fakirlik var

75 verdiğimiz yerde bile sefilce durumlara düştük
sefilce durumlara düşmek diye birşey yok neticede avrupanın bile altına girmekten kaçındığı bir maddi gider var.Biz olabilecek minumum bedele almaya çalışıyoruz ama şu konuda eminim ya osimhen gelecek ya da yönetim gidecek .Bunu göze alamamazlık etmezler buna güveniyorum

Niye bilmiyorum ilk defa Özbek yönetimine bir transfer sürecinde destek olmamız lazım gibi hissediyorum bilmediğimiz bir şeyler yoksa. En azından yangın çıkarmamak lazım.

Tabi sonunda Osimhen'i alamazsak o zaman fikrim değişebilir, süreç içinden bahsediyorum.

Jk için iyi transferde her yerde yarım okab takımdan korkmayın bu kadar. Orası Galatasaray değil. Aura yok huzur yok, büyük takım refleksi yok. 3 sezonda 92 puan fark yemiş takım öyle tek Orkun abrahamla adam olmaz

Mevzuyu tam olarak anlamadım ama teminat mevzusunun bu kadar dillenmesi iyi bir şey değil.

Dünyada en çok davası olan kulüpler Türk kulüpleri zaten, vermek istemiyorlar oyuncularını bize.

Bunu kıracak bir fırsat vardı ve bu konu sakız gibi uzarsa hoş olmaz.

Teminat işi zor bir iş değil, bizimkilerin vermek istemediği belli, verecek olsak çoktan hallolurdu.

Niye bilmiyorum ilk defa Özbek yönetimine bir transfer sürecinde destek olmamız lazım gibi hissediyorum bilmediğimiz bir şeyler yoksa. En azından yangın çıkarmamak lazım.

Tabi sonunda Osimhen'i alamazsak o zaman fikrim değişebilir, süreç içinden bahsediyorum.
kötü yönettiler yine süreci bence kartları çok açık oynadılar. Osimhen evet desin alırız demeleri hataydı. İcardi sürecinde hep çok zor ama uğraşıyoruz deyip deyip aldı erden timur sonunda. Bu sefer ipleri çok teslim ettik

Teminat mektubunu prestij kaybı olarak görüyor bizimkiler doğal olarak

Dediğim gibi 75'in bir bölümünü nakit teklif olarak sunmalıyız tek çözüm bu gibi

Biz 75'i direkt taksit yaptıracağız çok büyük bir başarı bu transferde ve adamlarda bunu kabul etmiş aslında ama teminat krizi çıktı işte

Sponsorlardan parayı toplayıp ilk taksidi yükselmek lazım dediğin gibi
Gelirlerin belirli yüzdesi bloke hesapta oluyordu bu BB muhabbetinde. Sermaye artışının ve BB çıkışının 2-3 haftası var. Belki de bu süreç bekleniyor çünkü sermaye artışında 80 milyon euro gelecek 30-35 BB, 10 vergi kalanı 25-30 bonservis- menajer vb. ödemeler için. O sürece de uzayabilir o yüzde gibi geliyor çünkü o zaman elinde iyi para olacak ve gelirlerin bloke hesap vb. kalkacak.

Florya 600 milyon
Adamız var kanzi

Ama teminat veremiyorum

Güldürmeyin
Florya'da Bankalar Birliği teminatı var, o yüzden temlikli. Başka bir yeri temlik vermemiz lazım, onun için de ilgili taşınmaz için(Riva, Mecidiyeköy Otel-Rezidans vs.) tekrardan Genel Kuruldan yetki alınması lazım. Genel Kurul yetkisi için en az 15-30 önceden duyuru yapıp gün belirmek lazım vs. O yüzden kısa vadede teknik bakımından imkansız olduğunu dün söyledik.
İllaki kefalet isteniyor ise (75 milyonluk temlik ancak gayrimenkul ile olur, rakam az olsa farklı sponsorluk anlaşması vs. olurdu.) şahsi kefalet olur. Şahsi kefaletin de en önemli sorunu 2 yılda bir seçim olduğu için tekrardan seçilmeme ve ödemelerin kendi dönemine denk gelmeme riski var. (4 yıla yayılan bir anlaşma konuşuluyor.)

En mantıklı çözüm taksitlerin ödenmediği durumda cezai müeyyide koyup riski almak. (Örneğin gününde taksit ödenemez ise anlaşma iptal olur ve Osimhen'in bonservisi Napoli'ye geçer, o zamana kadar ki ödenen para da geri alınmaz. Böylece riski Napoli değil biz almış oluruz.)

Teminat dursun özbektir

napoli teminat ısrarında devam ederse transferden cekilmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt