Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Amerikada yoğurt satan heriften para gelio adamlara bala bak
genlerde onlarda zenginlik bizde fakirlik var
75 verdiğimiz yerde bile sefilce durumlara düştük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amerikada yoğurt satan heriften para gelio adamlara bala bak
Sponsorlardan parayı toplayıp ilk taksidi yükselmek lazım dediğin gibi5 taksit 15 15 ödeme olabilecek en iyi senaryoydu teminat krizi çıktı
Şimdi nakit ödemeyi arttırıp güven verebiliriz Napoli'ye teminata gerek kalmaz
35 nakit kalanı taksite böldürelim 2 yada 3
Osimhen'i alıp gelelim artık
sefilce durumlara düşmek diye birşey yok neticede avrupanın bile altına girmekten kaçındığı bir maddi gider var.Biz olabilecek minumum bedele almaya çalışıyoruz ama şu konuda eminim ya osimhen gelecek ya da yönetim gidecek .Bunu göze alamamazlık etmezler buna güveniyorumgenlerde onlarda zenginlik bizde fakirlik var
75 verdiğimiz yerde bile sefilce durumlara düştük
Bence comana gidicezTamamen hissiyat olarak söylüyorum barış giderse gelen para ile gardi Rashford çekecek
kötü yönettiler yine süreci bence kartları çok açık oynadılar. Osimhen evet desin alırız demeleri hataydı. İcardi sürecinde hep çok zor ama uğraşıyoruz deyip deyip aldı erden timur sonunda. Bu sefer ipleri çok teslim ettikNiye bilmiyorum ilk defa Özbek yönetimine bir transfer sürecinde destek olmamız lazım gibi hissediyorum bilmediğimiz bir şeyler yoksa. En azından yangın çıkarmamak lazım.
Tabi sonunda Osimhen'i alamazsak o zaman fikrim değişebilir, süreç içinden bahsediyorum.
Gelirlerin belirli yüzdesi bloke hesapta oluyordu bu BB muhabbetinde. Sermaye artışının ve BB çıkışının 2-3 haftası var. Belki de bu süreç bekleniyor çünkü sermaye artışında 80 milyon euro gelecek 30-35 BB, 10 vergi kalanı 25-30 bonservis- menajer vb. ödemeler için. O sürece de uzayabilir o yüzde gibi geliyor çünkü o zaman elinde iyi para olacak ve gelirlerin bloke hesap vb. kalkacak.Sponsorlardan parayı toplayıp ilk taksidi yükselmek lazım dediğin gibi
Florya'da Bankalar Birliği teminatı var, o yüzden temlikli. Başka bir yeri temlik vermemiz lazım, onun için de ilgili taşınmaz için(Riva, Mecidiyeköy Otel-Rezidans vs.) tekrardan Genel Kuruldan yetki alınması lazım. Genel Kurul yetkisi için en az 15-30 önceden duyuru yapıp gün belirmek lazım vs. O yüzden kısa vadede teknik bakımından imkansız olduğunu dün söyledik.Florya 600 milyon
Adamız var kanzi
Ama teminat veremiyorum
Güldürmeyin