Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah felaket tellslığı yapacağım bana gıcık oluyorsanızda olum

bu işin sonunda bir avrupa kulubu araya girip alır osimheni
birzaman sonra oside vazgeçer

şimdiden uyarayım

bu transferin oluru %10

ben teminat olayınada inanmıyorum açık söyleyeyim tr gibi bir muz cumhuriyetinde teminatı 5 dakikada çıkarırsın bir iki telefona bakar kim ne derse desin yok bankalar birliğiymiş yok şuymuş saçma tr gibi bir ülkede
rivayı temilk gösterirsin yine alırsın

dün italyan bir muhsbir teminatın avrupadan istiyorlar dedi ve bunun imkansız olduğunu size söylemiştim

onun için imkansızmış gibi davranıyor kulup

yok tr banksları iyimiş itibarlıymış geçin bugün arkadaşa sordum credit suisseden o da imkansız dedi bir transfer için İMKANSIZ

BBnin kulüplerin kararında söz hakkı var evet finansal kontrol onlarda da engel bu mu bilmiyorum.

75 veriyor teminat mektubu veremiyor olayını dışarıdan bakan gelirleri yok, laf olsun diye teklif yapıp almaya çalışıyorlar anlamı çıkarıyor, her yerde haber oldu falan saçmalık.
Bilmiyorum Haluk böyle söyledi. 2-3 haftaya BB işi sonuçlanıyor bizimkiler de farklı formüller ile çözmeye çalışıyorlarmış banka teminatı yerine geçebilecek şeylerle ama haberlere göre kabul etmiyor sanırım.

nErEDe qALdiN oSiMheN qArDaS

IMG_8395.webp

Marcus thuram benim 6 senedir aşık olduğum bi futbolcu

Onu da bjk alır falan istemiyorum

Juventus'u zaten reddetti geçiniz ayrıca Sancho'ya 7m veremeyen Juve Osimhen'e 15-20 maaş mı verecek

Avrupa da Osimhen'e bizim kadar para veren kulüp yok. O da gitsin başkanın masasına sıçsın, olay çıkarsın, deli taklidi yapsın. Bir türlü ikna etsin.

Juve dedikoduydu şimdi resmileşecek heralde teklifleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt