- 2 Temmuz 2011
- 138.003
- 58.855
- 5.488
@Okan Mason zenginlik meselesine gelince fb boga burcu
Boğa burçları fakir doğsa zengin ölür derler.onlarin zengini bitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum Haluk böyle söyledi. 2-3 haftaya BB işi sonuçlanıyor bizimkiler de farklı formüller ile çözmeye çalışıyorlarmış banka teminatı yerine geçebilecek şeylerle ama haberlere göre kabul etmiyor sanırım.BBnin kulüplerin kararında söz hakkı var evet finansal kontrol onlarda da engel bu mu bilmiyorum.
75 veriyor teminat mektubu veremiyor olayını dışarıdan bakan gelirleri yok, laf olsun diye teklif yapıp almaya çalışıyorlar anlamı çıkarıyor, her yerde haber oldu falan saçmalık.
3 gündür anamizi ağlattın la yeter atiOlm ben Osimhen olmayacak diye bu kadar sinir oldum, çünkü çok heveslendik. Olumsuz kasmak keyfimden mi, olumlu haberler olsa neden olumsuz kasayim. Neyse
Çobanın bile zenginini bulmuş herifler@Okan Mason zenginlik meselesine gelince fb boga burcu
Sacha denen adam araya aracılar girdi demiş.girmediyse o aracılar halleder mevzuyu artıkteminat mektubu ayarlayacak kadar güvenilmez bir Kulüp değiliz ,teminat mektubu bile alamayacak kadar zayıf bir yönetimimiz var
Ataturk stadyumu hic bir zaman olmadi, olmayacakÇoban Atatürk stadyumumu olacak şimdi
orayı yakarlar bu isimle
Hani buchi laba nerde abi.herif yok olduNevzata güvendik yine yüzümüzü kara çıkarttı. Kim ne derse desin bu konuda tier0 buchi laba malesef
Herkes moratti başkan değil yaİtalyanın iyisi çok iyi cinsi de çok cinstir
Bu Laurentis de cins bir herif
Güneyli işteİtalyanın iyisi çok iyi cinsi de çok cinstir
Bu Laurentis de cins bir herif