- 3 Temmuz 2012
- 138.701
- 87.352
- 5.338
yavaştan hareketlenelım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok konuşan sponsor bi abi vardı biraz el atsın 5-10 bişey o kadar zengin iş adamı var 10 kişi 1 milyon atsa 10 milyon yapar 15 de bizde 25 sayarız15 inde bitiyomus maddenin süresi
Peşinat artmak zorunda
Evet, fırsatım olsa, İstanbul'da yarışma yapıyorlar, tam şiş kokoreç yeme ona katılacağım.Tam ekmek mi 2 tane
Tam ekmek mi 2 tane
@Hayri Cund @Okan Mason bu mehmet ozdilek orkundan büyük topçu muydu?
Sayısız modu banladım daha öncegerçekleşmezse bir ilk yap ve bir modu banla @Keramettin TANRIVERDİ
adamın lakabı şifoydu mevkileri farklı şifo tam bir 10 no diye hatırlıyorum@Hayri Cund @Okan Mason bu mehmet ozdilek orkundan büyük topçu muydu?
Ne gıcık herif o yaevet
çok teknikdi şifo orkun okadar teknik değil
okan burukun hantalıydı şifo
teknik fıtıl iyi ayağı vardı ama hareketsizdi
75imiz olsa zaten napoliyle niye uğraşalım yav serbest kalma bedelini öder alırız adamıMadem santrafora sıkacak 75 milyonumuz var, Osimhen işi sonuçlanana kadar Napoli’nin gittiği her oyuncuya gidip daha üstünü teklif etmek gerek. Gyökeres’le başlayalım mesela.
Orkunda 8-10 arası abiadamın lakabı şifoydu mevkileri farklı şifo tam bir 10 no diye hatırlıyorum
Nakitten bahsetmiyorum yav, st için gözden çıkarılan paradan bahsediyorum.75imiz olsa zaten napoliyle niye uğraşalım yav serbest kalma bedelini öder alırız adamı
sorun böyle bir para olmadığı için ödemenin yıllara yayılmasını istememiz tamamen
3 maç yaptık yenildiğimiz tek maçta osimhen yoktuçok istediğimizi çok belli ettik napoli başkanı da illa benim istediğim olcak diyor doğal olarak az alkmara elendiğimizde kadroda osimhen yokmuydu bir futbolcuya bu kadar bağlanmamalıydık bence...