Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş adamlar rezil oldu elleri bos dönüyor

Serbest kalma maddesinin son günü 15 Temmuz olsa ne olur yav? Zaten nakit 75 verip alamıyoruz ki. Bizden başka talip de yok, oyuncu da bize gelmek istiyor. Lavuk İtalyanlar aklınca taraftarın yönetime baskı yapmasını sağlamaya çalışıyorlar, panik yapıp peşinatı arttırsınlar diye.

O maddenin bitmesinin bir anlamı yok ki zaten serbest kalma maddesini kullanmıyoruz. Tek seferde 75 kağıdı yatırmak lazım maddeyi aktif hale getirmek için. Yani napoli taksitli 100 isteyebilir şu an

Madem santrafora sıkacak 75 milyonumuz var, Osimhen işi sonuçlanana kadar Napoli’nin gittiği her oyuncuya gidip daha üstünü teklif etmek gerek. Gyökeres’le başlayalım mesela.
75imiz olsa zaten napoliyle niye uğraşalım yav serbest kalma bedelini öder alırız adamı
sorun böyle bir para olmadığı için ödemenin yıllara yayılmasını istememiz tamamen

çok istediğimizi çok belli ettik napoli başkanı da illa benim istediğim olcak diyor doğal olarak az alkmara elendiğimizde kadroda osimhen yokmuydu bir futbolcuya bu kadar bağlanmamalıydık bence...

75imiz olsa zaten napoliyle niye uğraşalım yav serbest kalma bedelini öder alırız adamı
sorun böyle bir para olmadığı için ödemenin yıllara yayılmasını istememiz tamamen
Nakitten bahsetmiyorum yav, st için gözden çıkarılan paradan bahsediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt