Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Yıldırım olsa Osimhen şuan çubuklu giyiyordu. Tüm rüzgarı değiştirecek bir hamle. Bizimkiler eline yüzüne bulaştırdi osimhen surecini. Heves kalmadı millette

Aziz gitsin, adamsa aday olup feneri kurtarsın.Sakat RVP'yi aldı takıma. Sırf bu rüzgar değiştirmek için.

75 bu ülke futbolu için çok büyük iş.

Sancısız olma ihtimali zaten yoktu.

Bizim intibamizinda pek yüksek oldugunu sanmiyorum malesef ekonomi anlaminda diyorum bunu.Köhn taksit isinin önüne geldigi dogruysa.Bende bize güvenmezdim misal
Köhn muhabbeti medyanın aynı bizim burada yaptığımız gibi acaba neden teminat isteniyor sorusuna uydurabildiği bir cevap olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar Galatasaray'ın doğru düzgün bu konularda adının geçmişliği yok. Bugüne kadar kimsenin de parası Galatasaray'da kalmamıştır.

Köhn konusu da gereğinden fazla abartılıyor. Doğru hatırlıyorsam o dönem kulüp bir borç olmadığını söylemişti ama kimse devamında çıkan haberleri hatırlamıyor da sadece Köhn borç mevzusunu dillendiriyor. Tam olarak bahsedildiği gibi bir durum değil o konu. Fener medyası dışında da o konuyu şişiren kimse olmadı zaten o dönem.

Sonrasında gelen örnek haberlerden birisi;

Ne teminatmis arkadas neymis bu ben anlamadim ki. Napoli yerine koyalim kendimizi. Baris icin mesela tarihinde 10 m den fazla verememis bir klup gelse ve 40 veriyoruz dese.Benzer bir garanti istermiydik.Gelen klupte biz vermeyiz bu garantiyi dese uza ulan o zaman demezmiydik ? Heriflerin kabul etmedigi şeyi niye diretiyoruz

Tarihinde 10m bile vermemiş bir kulüp cidden hiç bilinmedik, ne idüğü belirsiz, tarihsiz veya aniden 3. liglerden falan peydah olmuş bir kulüp olurdu...

Tamam bizim tarihimizde ödeme aksamaları yaşanmış olabilir ama tüm dünyada tanınan, milyonlarca taraftarı olan, köklü bir kulübüz, uzun zamandır bu piyasadayız, bir yere gittiğimiz kaçtığımız yok... Öyle tek kişinin sahip olduğu bir kulüp de değiliz ayrıca... Şey değil yani; zengin adamın biri ne idüğü belirsiz parasıyla Anzhi'yi aldı, birden pahalı transferler yapıyor, parayı çekti mi kulüp meteliksiz kalır hikayesi değil...

Baktım mesela Hamburg şimdiye kadar en fazla 14m vermiş galiba. Ya da Freiburg maks 10m vermiş şimdiye kadar. Bu ikisi bizim kadar köklü ve güçlü kulüp olmadığı halde Barış veya Saraya 5 taksitle 40-50m teklif etseler o kadar da çekinmezsin. Üstelik bunlar küme düşebilir çıkabilir gibi riskler var, çekinirsen ondan çekinirsin.

Ben Napoli'nin biraz çekinmesini anlıyorum ama "paramı alamıcam, bunlar toz olacak" gibi bir endişe değildir o. Geciktirirler ödemeleri birkaç ay, tüm nakit akışımız bozulur tarzı bir endişedir...

Arda turanin oynadığı takım logo ney öyle. Hahaha daha isabetli şut atmamış bi de. Arda jkyi eler buraya yazıyorum.

Avrupa da bir şey yapamamış olmamızın ve boş oyunculara para sıkmamızın ceremesini çekiyoruz, şu sezon şampiyonlar liginde okanın vasat futbolu ile facialar yaşamasak cebimiz az çok para görmüş olacaktı, bir kulüp her işini reklamla sponsporla taraftarıyla çözemez yok öyle bir dünya. Oyuncu satamıyorsun avrupadan gelir yok armanın büyüklüğünden bir şekilde para akışı sağlanıyor. Bu adama osimhen alınacaksa gruplardan çıkılması şart koşulmalı kardeşim ya 1 sene daha kaldırmaz bu takım bu fiyaskoları söyleyeyim.

Bizim vereceğimiz maaşı Avrupa kulüpleri bonservis arti 4 senelik kontrat olarak vermezler ama 1 sene kiralık olarak verirler. Osimhen'de mecburen gidip oynamak zorunda; 1 sene yatacak hali yok.
Osimhen ve Napoli başkanı arasında bir inatlaşma var; o yüzden tam istediğini almadan Osimhen bize vermeyecek gibi.
Doğu Avrupa'dan transferin son günü Osimhen'in de profil olarak oynayabileceği hangi kulüp 13 milyon + vergi ödeyebilecek? Osimhen, biz son gün şapkadan fırlamasaydık muhtemelen en az yarım sezon, en kötü ihtimalle de tam sezonu kadro dışı geçirecekti zaten. Yaşanmışlığı var işte geçtiğimiz yaz. Napoli'nin bu dönem işine gelen bir durum değil bu, onlar da transfer hedefleri için kaynak oluşturmaya çalışıyor. Bu transfer er ya da geç 3 tarafı da memnun edecek şekilde bitecek, başka bir yolu yok bu işin.

Benim bu teminat muhabbeti gerçekse görüşüm şu olabilir; Napoli direterek bizi teminat vermiyoruz ama 3-5 bir şey daha verelim noktasına getirmeye çalışıyor. Başka bir anlamı yok bu mevzunun. Parasını her türlü söke söke alacağını biliyor zaten. FIFA'ya gittiği gibi ceza yiyorsun artık bu konularda, o para paşa paşa ödenecek. Mevzu dediğim gibi farklı bence.

Son düzenleme:
bence bu is teminat falan degil,su maddeyi koymasi cok zor degil

“ödemeler yapılmazsa oyuncunun lisansı geri alınır”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt