- 6 Mart 2015
- 4.884
- 3.578
- 1.523
O meymenetsiz ninja kaplumbagaya 5 kuruş verilmez.75e Mbappeyi alamaz mıyız yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O meymenetsiz ninja kaplumbagaya 5 kuruş verilmez.75e Mbappeyi alamaz mıyız yaw
Aziz Yıldırım olsa Osimhen şuan çubuklu giyiyordu. Tüm rüzgarı değiştirecek bir hamle. Bizimkiler eline yüzüne bulaştırdi osimhen surecini. Heves kalmadı millette
Dünya genelinde şubesi ya da kurumsalligi bulunan bir bankadan vadesi geldiğinde ödeme adına teminat istiyorlar. Bbva ve qnb var buna uyanBu teminat mektubunun şartları neler? Gayrimenkul falan mı göstermemiz gerekli bankaya?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Köhn muhabbeti medyanın aynı bizim burada yaptığımız gibi acaba neden teminat isteniyor sorusuna uydurabildiği bir cevap olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar Galatasaray'ın doğru düzgün bu konularda adının geçmişliği yok. Bugüne kadar kimsenin de parası Galatasaray'da kalmamıştır.Bizim intibamizinda pek yüksek oldugunu sanmiyorum malesef ekonomi anlaminda diyorum bunu.Köhn taksit isinin önüne geldigi dogruysa.Bende bize güvenmezdim misal
Ne teminatmis arkadas neymis bu ben anlamadim ki. Napoli yerine koyalim kendimizi. Baris icin mesela tarihinde 10 m den fazla verememis bir klup gelse ve 40 veriyoruz dese.Benzer bir garanti istermiydik.Gelen klupte biz vermeyiz bu garantiyi dese uza ulan o zaman demezmiydik ? Heriflerin kabul etmedigi şeyi niye diretiyoruz
15 Temmuz'un gelmesi icin bizim yoneticileri oyalıyor.
Manyak biri Laurentiis belli olmaz. Mantık aramamak lazımBen de diyorum ki senin yöneticilerin parayı tek seferde yatırmadığı sürece zaten 75 milyon euro maddesinin bir önemi yok. Adam 100 isteyecek olsa şu anda da ister senden. Niye 15'ini beklesin?
Doğu Avrupa'dan transferin son günü Osimhen'in de profil olarak oynayabileceği hangi kulüp 13 milyon + vergi ödeyebilecek? Osimhen, biz son gün şapkadan fırlamasaydık muhtemelen en az yarım sezon, en kötü ihtimalle de tam sezonu kadro dışı geçirecekti zaten. Yaşanmışlığı var işte geçtiğimiz yaz. Napoli'nin bu dönem işine gelen bir durum değil bu, onlar da transfer hedefleri için kaynak oluşturmaya çalışıyor. Bu transfer er ya da geç 3 tarafı da memnun edecek şekilde bitecek, başka bir yolu yok bu işin.Bizim vereceğimiz maaşı Avrupa kulüpleri bonservis arti 4 senelik kontrat olarak vermezler ama 1 sene kiralık olarak verirler. Osimhen'de mecburen gidip oynamak zorunda; 1 sene yatacak hali yok.
Osimhen ve Napoli başkanı arasında bir inatlaşma var; o yüzden tam istediğini almadan Osimhen bize vermeyecek gibi.
Osimhenin alternatifi kim olabilir? Hemen medyaya şöyle bi kaç haber pompalayın blöf falan bi şey yapın lan