Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de asıl ortalığı karıştıran o zengin züppesi yalı piçi!

m.aşık: osimhen işinde poizitife döndü durum diyor şuan. yasak mı bu herifi paylaşmak sileyim ona göre listede yok gibi

teminatı bir şekilde çözmeleri lazım hazır adamlar 5 taksiti de kabul etmiş daha ne olacak, taraftar gerilmeye başlayacak daha çok zararımıza olacak
Bu saatten sonra olumsuz bir durum için artı itibar kaybı vs. tas üstünde taş gövde üstünde baş bırakmaz Galatasaray taraftarı. Bütün yönetim bunun bilincinde.

Bu saatten sonra olumsuz bir durum için artı itibar kaybı vs. tas üstünde taş gövde üstünde baş bırakmaz Galatasaray taraftarı. Bütün yönetim bunun bilincinde.
aynen zaten zamanında bir sürü skandal yaşadı dursun özbek,ayrıca son zamanlar hep mantıklı görüyorum kendisini olmayacak olsa mutlaka çıkıp söylerdi bir şekilde alacaklar

Transferde güneş gibi doğmayı beklerken :

10382 (18).webp

Derde kedere büründük :

5368 (3).webp

alınabilecek yerli oyuncu transferleri zaniolo'nun akıbetini belirler muhtemelen, okan hoca hala soğuk ama şans verebileceğini de ima etti açık kapı bıraktı, artık iş zaniolonun hırsına kalmış

Napoli başkanı 15 Temmuz'dan sonra Osimhen icin Galatasaray'dan 100 milyon ister. Bir daha bizim yöneticilerle pazarlık icin görüşmez bile. Osimhen'i kadro disi bırakır ve transferin son günlerine doğru Avrupa'dan bir takıma kiralar. Bu transfer olacaksa 15 Temmuz'dan once olacak yoksa gecmis olsun.
Cash vermedigimiz surece 75m'un bi esprisi yok. Simdi bile taksitle istiyorsaniz 80-90-100m Euro fiyati diyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt