Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.010
- 8.073
- 1.233
tansiyonum yüksek 19a 14Arife mi özendin rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tansiyonum yüksek 19a 14Arife mi özendin rtaş
Bunlar Osimhenin bizi tercih edecegini hic beklemedi gibi geliyor bana ve tersden yakalandilsar gibi. Öyle olabilir mi?Mevzuyu tam olarak anlamadım ama teminat mevzusunun bu kadar dillenmesi iyi bir şey değil.
Dünyada en çok davası olan kulüpler Türk kulüpleri zaten, vermek istemiyorlar oyuncularını bize.
Bunu kıracak bir fırsat vardı ve bu konu sakız gibi uzarsa hoş olmaz.
Teminat işi zor bir iş değil, bizimkilerin vermek istemediği belli, verecek olsak çoktan hallolurdu.
Forumda Merih ince vardı ben çocukkene. Çünkü ergenken üye oldumdünya bir sürü erkek rolü yapan toplarla dolu sergenciğim şu forumda bile 10larca gizli top vardır
onur bakırın dmsini ifşala gscimbom top sarmalını ortaya çıkarırsın
ILk alkmar macinda osi, davinson ve toreyra yoktu. Olsa farkli olurmuydu bilemem ama ligde osi olmasa sampiyon olamazdikçok istediğimizi çok belli ettik napoli başkanı da illa benim istediğim olcak diyor doğal olarak az alkmara elendiğimizde kadroda osimhen yokmuydu bir futbolcuya bu kadar bağlanmamalıydık bence...
Sende kayahan oldun iyiceayağı kırılmış o tahta masa senden çok vefalı çıktı sevgilim
cok kötü bi topcuBu arada şunu da söylemek lazım
Vlahoviç çok iyi bi herif
Bence nası ki Fb'ye hayır dediyse Arabistan'a da hayır diyecektir
Oldu ki başımıza bir bela geldi Osimhen bi şekilde Juve'ye gitti
O durumda Vlahoviç'i feshetmişler demektir, İtalya içine gidemeyecek şekilde feshederler
€8-10m bandında yıllık bir paket ile alabiliriz
Boş oyuncu değil kendisi, biraz üstüne düşersek çok acayip katkı alırız
Fiorentina'dayken hayvan gibi bi herifti. Beyaz Osimhen'di
Forumda Merih ince vardı ben çocukkene. Çünkü ergenken üye oldum
Herif sürekli bana sen escinselsin diyodu,bende abime soruyodum bu ne demek diye .O da bazen senin yerine ben yazayım dedi
Yarin döner hatip. Iṣ biter mi? Sanmiyorum. Surec uzun ve sancili olacak gibiBitirmeden geleceklerini sanmiyorum
Senden ne kadar nefret etsem decok kötü bi topcu
Avrupa Ligi finalini oynayan iki şapşal ingiliz olmamalıydı...Avrupa da bir şey yapamamış olmamızın ve boş oyunculara para sıkmamızın ceremesini çekiyoruz, şu sezon şampiyonlar liginde okanın vasat futbolu ile facialar yaşamasak cebimiz az çok para görmüş olacaktı, bir kulüp her işini reklamla sponsporla taraftarıyla çözemez yok öyle bir dünya. Oyuncu satamıyorsun avrupadan gelir yok armanın büyüklüğünden bir şekilde para akışı sağlanıyor. Bu adama osimhen alınacaksa gruplardan çıkılması şart koşulmalı kardeşim ya 1 sene daha kaldırmaz bu takım bu fiyaskoları söyleyeyim.
ayağı kırılmış o tahta masa senden çok vefalı çıktı sevgilim
Ümit Besen'in parçası.Sende kayahan oldun iyice