Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzuyu tam olarak anlamadım ama teminat mevzusunun bu kadar dillenmesi iyi bir şey değil.

Dünyada en çok davası olan kulüpler Türk kulüpleri zaten, vermek istemiyorlar oyuncularını bize.

Bunu kıracak bir fırsat vardı ve bu konu sakız gibi uzarsa hoş olmaz.

Teminat işi zor bir iş değil, bizimkilerin vermek istemediği belli, verecek olsak çoktan hallolurdu.
Bunlar Osimhenin bizi tercih edecegini hic beklemedi gibi geliyor bana ve tersden yakalandilsar gibi. Öyle olabilir mi?

adamlar bir şekilde 75 i 5 taksite bölmeyi kabul etmişlerken teminat için kavukçu şöyle bir yanıt vermiş ne yazık ki

dünya bir sürü erkek rolü yapan toplarla dolu sergenciğim şu forumda bile 10larca gizli top vardır

onur bakırın dmsini ifşala gscimbom top sarmalını ortaya çıkarırsın
Forumda Merih ince vardı ben çocukkene. Çünkü ergenken üye oldum

Herif sürekli bana sen escinselsin diyodu,bende abime soruyodum bu ne demek diye .O da bazen senin yerine ben yazayım dedi

çok istediğimizi çok belli ettik napoli başkanı da illa benim istediğim olcak diyor doğal olarak az alkmara elendiğimizde kadroda osimhen yokmuydu bir futbolcuya bu kadar bağlanmamalıydık bence...
ILk alkmar macinda osi, davinson ve toreyra yoktu. Olsa farkli olurmuydu bilemem ama ligde osi olmasa sampiyon olamazdik

Bu arada şunu da söylemek lazım

Vlahoviç çok iyi bi herif

Bence nası ki Fb'ye hayır dediyse Arabistan'a da hayır diyecektir

Oldu ki başımıza bir bela geldi Osimhen bi şekilde Juve'ye gitti

O durumda Vlahoviç'i feshetmişler demektir, İtalya içine gidemeyecek şekilde feshederler

€8-10m bandında yıllık bir paket ile alabiliriz

Boş oyuncu değil kendisi, biraz üstüne düşersek çok acayip katkı alırız

Fiorentina'dayken hayvan gibi bi herifti. Beyaz Osimhen'di

Dursunun diğer böbreğini teminat olarak verelim.

işleri karıştıran juventus bence

100 milyon teklif etmişler, de la dallaması juve'ye vermek istemiomuş ama yönetim kurulu teklifi değerlendirmeliyiz fln demişler

sorun bu olabilir

Bu arada şunu da söylemek lazım

Vlahoviç çok iyi bi herif

Bence nası ki Fb'ye hayır dediyse Arabistan'a da hayır diyecektir

Oldu ki başımıza bir bela geldi Osimhen bi şekilde Juve'ye gitti

O durumda Vlahoviç'i feshetmişler demektir, İtalya içine gidemeyecek şekilde feshederler

€8-10m bandında yıllık bir paket ile alabiliriz

Boş oyuncu değil kendisi, biraz üstüne düşersek çok acayip katkı alırız

Fiorentina'dayken hayvan gibi bi herifti. Beyaz Osimhen'di
cok kötü bi topcu

Forumda Merih ince vardı ben çocukkene. Çünkü ergenken üye oldum

Herif sürekli bana sen escinselsin diyodu,bende abime soruyodum bu ne demek diye .O da bazen senin yerine ben yazayım dedi

yalnız astroloji mastroloji işleriyle uğraşıyorsun sergen

abidikmgubidik kimsenin bilmediği dizilerden bahsediyorsun

tüm forum öyle düşünüyoruz yanlış anlamazsan

ama yinede seni seviyoruz rahat ol

Avrupa da bir şey yapamamış olmamızın ve boş oyunculara para sıkmamızın ceremesini çekiyoruz, şu sezon şampiyonlar liginde okanın vasat futbolu ile facialar yaşamasak cebimiz az çok para görmüş olacaktı, bir kulüp her işini reklamla sponsporla taraftarıyla çözemez yok öyle bir dünya. Oyuncu satamıyorsun avrupadan gelir yok armanın büyüklüğünden bir şekilde para akışı sağlanıyor. Bu adama osimhen alınacaksa gruplardan çıkılması şart koşulmalı kardeşim ya 1 sene daha kaldırmaz bu takım bu fiyaskoları söyleyeyim.
Avrupa Ligi finalini oynayan iki şapşal ingiliz olmamalıydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt