Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence normal bi durum mu abiLan bu italyan medyasi amma kafa seviyor. Her yarim saate bir ayni haberleri giriyorlar yetheerrr
Teteyi de fbliler söyledi zahayi dam.aşık: osimhen işinde poizitife döndü durum diyor şuan. yasak mı bu herifi paylaşmak sileyim ona göre listede yok gibi
Böyle diyor ki olmayınca bizim için ortalık daha da karışsın istiyor.m.aşık: osimhen işinde poizitife döndü durum diyor şuan. yasak mı bu herifi paylaşmak sileyim ona göre listede yok gibi
Bu saatten sonra olumsuz bir durum için artı itibar kaybı vs. tas üstünde taş gövde üstünde baş bırakmaz Galatasaray taraftarı. Bütün yönetim bunun bilincinde.teminatı bir şekilde çözmeleri lazım hazır adamlar 5 taksiti de kabul etmiş daha ne olacak, taraftar gerilmeye başlayacak daha çok zararımıza olacak
Bankalar Birliğinden ötürü veremiyoruz HYye göreŞu teminatı verebiliyoruz da vermiyoruz mu yoksa veremiyoruz mu? Burası bir tık kritik ama verebiliyorsak bu kadar vermemek için zorlamamızı anlamadım eğer olumsuz bir tarafı yoksa.
aynen zaten zamanında bir sürü skandal yaşadı dursun özbek,ayrıca son zamanlar hep mantıklı görüyorum kendisini olmayacak olsa mutlaka çıkıp söylerdi bir şekilde alacaklarBu saatten sonra olumsuz bir durum için artı itibar kaybı vs. tas üstünde taş gövde üstünde baş bırakmaz Galatasaray taraftarı. Bütün yönetim bunun bilincinde.
Fb için mi dedi?m.aşık: osimhen işinde poizitife döndü durum diyor şuan. yasak mı bu herifi paylaşmak sileyim ona göre listede yok gibi
yok yav bizim için dedi ama detay vermedi ilerleyen dakikalarda verecekmişFb için mi dedi?
Cash vermedigimiz surece 75m'un bi esprisi yok. Simdi bile taksitle istiyorsaniz 80-90-100m Euro fiyati diyebilir.Napoli başkanı 15 Temmuz'dan sonra Osimhen icin Galatasaray'dan 100 milyon ister. Bir daha bizim yöneticilerle pazarlık icin görüşmez bile. Osimhen'i kadro disi bırakır ve transferin son günlerine doğru Avrupa'dan bir takıma kiralar. Bu transfer olacaksa 15 Temmuz'dan once olacak yoksa gecmis olsun.