- 23 Ocak 2019
- 24.803
- 32.424
- 2.233
Günaydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
75i 1 senede vermiyoruz ki sonucta. Olursa 3-4 seneye yayilacakHeis bir Türk kulübü de gidip 75 veremez mantıken yaw. Bu konuların TR'de geçerliği yok ya, halloluyor bir şekilde limit mimit vs gösterimlik sadece
Asıl sorun, doğru yönetilemezse uefa binecek tepeye
Cevabini vermissin ztn. Sorry bro75i 1 senede vermiyoruz ki sonucta. Olursa 3-4 seneye yayilacak
Atiyorum bu sezon osi aldik 75e, 15e hakan, 20 m daha harcadik diger mevkilere toplam 110m
Bunun ilk taksitleri belki 40-45m (20-25i osi ilk taksit) yapar. Oda gayet normal bizim icin yav
Dediğim şey bu değil ki, buna ok zaten yaw
Ben bütçe konusunda Bjk nasıl veriyor vs konusunun çok konuşmaya gerek yok diyorum, cezalık durum olursa tek bjk ile kalmaz ne Fb ne biz çok iyi bütçe yönetimi yok üç büyüklerde
Ben bu kadrodan korkarim arkadas, ilk 3de kesin olurLivakovic
Skriniar Carlos Oosterwolde
Oğuz Bissouma Fred Brown
Asensio Duran Trossard
Soy isminin hakkını veriyorsun yineBir iş var olursa var ya duamn ederiz.
Ağabey o kadar haklısın kiAkşam 22:00 gibi erken yattım. Gece 01:30 bi uyanır gibi oldum. Osi aklıma geldi aldım teli
Wassapta olumlu bişiler yazmış arkadaşlar. Nöbeti açtım son sayfada kadrolar fln yazılıyo. Aha dedim bitti bu iş. Geriye doğru gittim yattığım saate geldim ordan buraya bütün sayfaları okudum 3:30 a kadar. Bekliyorum ki o haber gelmiş olsun. Nerdeeee
Bu nedenle Yapacağınız işi s……
Bi bok yok birbirinizi gaza getirip durmuşsunuz
Uyku düzeni de bozuldu. Şimdi bu saatte tekrar uyandım
Bugün full olumlu haber gelmeli yoksa umudunuzu keselim
Her yıl %3 müş bu aradaBerk Göl: Galatasaray'ın Teminat vermesi mümkün değil. BB anlaşmasından dolayı bu teminatı alamıyorsun ztn, hadi aldın diyelim, 75M teminatı bankadan almak için bankaya bir şey ipotek ettirmen lazım. ekspertizin gelip ölçümünü yapıp, değerini biçip, o değeri bankanın onaylaması 1 ay gibi bi süre alır.
bu mektubun %3'de komisyonu var.
Sonuç? Teminatsız nasıl çözeceğiz acbBerk Göl: Galatasaray'ın Teminat vermesi mümkün değil. BB anlaşmasından dolayı bu teminatı alamıyorsun ztn, hadi aldın diyelim, 75M teminatı bankadan almak için bankaya bir şey ipotek ettirmen lazım. ekspertizin gelip ölçümünü yapıp, değerini biçip, o değeri bankanın onaylaması 1 ay gibi bi süre alır.
bu mektubun %3'de komisyonu var.
Her yıl %3 müş bu arada
Sonuç? Teminatsız nasıl çözeceğiz acb