Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tired Wake Up GIF by good-morning

Heis bir Türk kulübü de gidip 75 veremez mantıken yaw. Bu konuların TR'de geçerliği yok ya, halloluyor bir şekilde limit mimit vs gösterimlik sadece

Asıl sorun, doğru yönetilemezse uefa binecek tepeye
75i 1 senede vermiyoruz ki sonucta. Olursa 3-4 seneye yayilacak

Atiyorum bu sezon osi aldik 75e, 15e hakan, 20 m daha harcadik diger mevkilere toplam 110m

Bunun ilk taksitleri belki 40-45m (20-25i osi ilk taksit) yapar. Oda gayet normal bizim icin yav

75i 1 senede vermiyoruz ki sonucta. Olursa 3-4 seneye yayilacak

Atiyorum bu sezon osi aldik 75e, 15e hakan, 20 m daha harcadik diger mevkilere toplam 110m

Bunun ilk taksitleri belki 40-45m (20-25i osi ilk taksit) yapar. Oda gayet normal bizim icin yav
Cevabini vermissin ztn. Sorry bro
Dediğim şey bu değil ki, buna ok zaten yaw

Ben bütçe konusunda Bjk nasıl veriyor vs konusunun çok konuşmaya gerek yok diyorum, cezalık durum olursa tek bjk ile kalmaz ne Fb ne biz çok iyi bütçe yönetimi yok üç büyüklerde

Akşam 22:00 gibi erken yattım. Gece 01:30 bi uyanır gibi oldum. Osi aklıma geldi aldım teli

Wassapta olumlu bişiler yazmış arkadaşlar. Nöbeti açtım son sayfada kadrolar fln yazılıyo. Aha dedim bitti bu iş. Geriye doğru gittim yattığım saate geldim ordan buraya bütün sayfaları okudum 3:30 a kadar. Bekliyorum ki o haber gelmiş olsun. Nerdeeee

Bu nedenle Yapacağınız işi s……

Bi bok yok birbirinizi gaza getirip durmuşsunuz

Uyku düzeni de bozuldu. Şimdi bu saatte tekrar uyandım

geceden bu yana bir gelişme olmamış anlaşılan

Osimhen gibi metin oktay ruhlu topçuyu da her zaman bulamazsın. Bu yeni dönemde ki topçuların alayı gençler bilhassa batshuayip kafası ruhsuz gamsız avanak oluyorlar.

Akşam 22:00 gibi erken yattım. Gece 01:30 bi uyanır gibi oldum. Osi aklıma geldi aldım teli

Wassapta olumlu bişiler yazmış arkadaşlar. Nöbeti açtım son sayfada kadrolar fln yazılıyo. Aha dedim bitti bu iş. Geriye doğru gittim yattığım saate geldim ordan buraya bütün sayfaları okudum 3:30 a kadar. Bekliyorum ki o haber gelmiş olsun. Nerdeeee

Bu nedenle Yapacağınız işi s……

Bi bok yok birbirinizi gaza getirip durmuşsunuz

Uyku düzeni de bozuldu. Şimdi bu saatte tekrar uyandım
Ağabey o kadar haklısın ki

Berk Göl: Galatasaray'ın Teminat vermesi mümkün değil. BB anlaşmasından dolayı bu teminatı alamıyorsun ztn, hadi aldın diyelim, 75M teminatı bankadan almak için bankaya bir şey ipotek ettirmen lazım. ekspertizin gelip ölçümünü yapıp, değerini biçip, o değeri bankanın onaylaması 1 ay gibi bi süre alır.

bu mektubun %3'de komisyonu var.

Berk Göl: Galatasaray'ın Teminat vermesi mümkün değil. BB anlaşmasından dolayı bu teminatı alamıyorsun ztn, hadi aldın diyelim, 75M teminatı bankadan almak için bankaya bir şey ipotek ettirmen lazım. ekspertizin gelip ölçümünü yapıp, değerini biçip, o değeri bankanın onaylaması 1 ay gibi bi süre alır.

Her yıl %3 müş bu arada

Sonuç? Teminatsız nasıl çözeceğiz acb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt