Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asensio beni üzmez , atletik adamlar almadıkları sürece sıkıntı yok asensio tadic kadar gol asist yapamayacagina eminim.
Asensio gelir ve sahada sağlıklı kalirsa liderlik eder en azından oyun görüşü açısından

Ama tadic ve dzeko daha abi modeli tabi

Bütün alt yapı oyuncularımız öyle ya ben abartıldığı kadar kötü bir alt yapımız olmadığını düşünüyorum yunusa neler neler deniyordu mesela birazda Türk futbolcular geç gelişiyor Avrupadaki gibi 17-18 değil 20 li yaşlarda parlıyorlar genetik bi durum bence berattan çok umutluyum bende nedense yunustan bile daha iyi olacak gibi geliyor
Alt yapımız malesef kötü. Galatasaray gibi bir markaya asla yakışmıyor. Yunus arda dan sonra alt yapıdan çıkan en yetenekli oyuncuydu. Alt yapıda fırtına gibi esiyordu. Hatta onun ödülü olarak, Türkiye kupası maçlarında süre vermiştik. Goller filan atmışti. Sonra ne oldu ise birden kesik yedi. Şu anki kadromuz da da klas olarak en yetenekli futbolcularımızın başında gelir. Geçen sezonun ilk yarisinda zaman zaman da yapsa, topu alıp ortasaha da rakibi yara yara top taşımasını harika yapıyordu. Umarım bu sezon sakatlığını tamamen atlatmış, menajer sorununu çözmüş yunus izleriz.

suzuki gelirse cok t.ssak malzemesi cikar isminden dolayi

fb kap bildirimi yapmıyor artık herhalde, biz osimheni açıkladıktan sonra tff denetime gelir kesin

Başka türlü nasıl getirecekler abi

Duran bile 30 milyona mal oldu 1 sene kiralık (o da arabistanda yapamadı diye)

Diğer herifler bakmiyo yüzlerine
Asensio, Skriniar, Talisca, Duran sırf bu dördü nerden baksan 50-55 milyon euro alacak böyle bir saçmalık yok.

Asensio'yu almaları kötü oldu ama bu işin tek iyi tarafı ispanyol olması
Mourinho olduğu için onlarda cokta önemsemiyorum

İllaki birilerini alacaklardı veli baltacinin dediği gibi

Herifler kümeye oynarken moses cekti,buradakiler 15 puan geriden gelir dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt