Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-11 maaş
15 bonservis ile Fener, Asensio alıyor.

3 yıl imzalasa 45-50 arası paket. Sonraki satış imkansız gibi.

Osimhen için verilen para bunları görünce çok aşırı değil.

Trossard ihtimalindense Asensio çok daha iyi bizim için. İspanyol adamın işi zor.
ikisini de alacaklar , biri sağa biri sola .

Trossard olmassa sancho/coman/rashford illaki birini çekerler.

Son kurşunlarını atıyor yalı çocuğu

osimeni sen de satamiyorsun ama bir daha maasindan dolayi

anca araplar alir belki

avrupada kimse o rakamlara cikamaz

ha tabi o cöplerle kiyaslayinca yine de cok daha ucuza gelmis gibi geliyor o ayri konu

Çıkamaz belki ama 3-5 milyon aşağısına hatta belki daha fazlasına Liverpool, Real vs. gibi takımlara gider. Hedefi ve hayali o adamın zaten parayı o noktada önemsemez.

İbrahim Seten: “Galatasaray’da kaleci konusu için tekrar başa döndük! Ter Stegen olur. Şu an Petrovic olmaz. Bunların dışında ismini söylesem “Vay anasını” diyeceğiniz bir kaleci daha var ama bu sebeple söyleyemiyorum."

zaniolo bana bile bi acaba dedirtiyor ama forvet yedeği olarak

egemen görmesin
herf öyle bir fb maçı oynadaki hepimizde acaba işi var. Yaşı genç bizim kadronun ortam iyi. Y sınırını çözersek kalabilir. Kiralık gittiği takımlarda ortamın dışında kaldı gibi değişik karakter. Bizi ilk başta küçümseyip gidecem diye tutturmasaydı belki düzeni olurdu.

İbrahim Seten: “Galatasaray’da kaleci konusu için tekrar başa döndük! Ter Stegen olur. Şu an Petrovic olmaz. Bunların dışında ismini söylesem “Vay anasını” diyeceğiniz bir kaleci daha var ama bu sebeple söyleyemiyorum."
Vay anasını demeyelim diye mi söylemiyor yani

Alison muhtemelen o isim, Mamardasvili formayı alacağı için ayrılma ihtimali var ama maaşı çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt