Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisini de alacaklar , biri sağa biri sola .10-11 maaş
15 bonservis ile Fener, Asensio alıyor.
3 yıl imzalasa 45-50 arası paket. Sonraki satış imkansız gibi.
Osimhen için verilen para bunları görünce çok aşırı değil.
Trossard ihtimalindense Asensio çok daha iyi bizim için. İspanyol adamın işi zor.
Şekeri hayatından tamamen çıkarmış
ilkay'a sadece köstek olurum.Cimbomlu hakan'ı istiyorum ben
osimeni sen de satamiyorsun ama bir daha maasindan dolayi
anca araplar alir belki
avrupada kimse o rakamlara cikamaz
ha tabi o cöplerle kiyaslayinca yine de cok daha ucuza gelmis gibi geliyor o ayri konu
zaniolo bana bile bi acaba dedirtiyor ama forvet yedeği olarak
egemen görmesin
herf öyle bir fb maçı oynadaki hepimizde acaba işi var. Yaşı genç bizim kadronun ortam iyi. Y sınırını çözersek kalabilir. Kiralık gittiği takımlarda ortamın dışında kaldı gibi değişik karakter. Bizi ilk başta küçümseyip gidecem diye tutturmasaydı belki düzeni olurdu.zaniolo bana bile bi acaba dedirtiyor ama forvet yedeği olarak
egemen görmesin
Vay anasını demeyelim diye mi söylemiyor yaniİbrahim Seten: “Galatasaray’da kaleci konusu için tekrar başa döndük! Ter Stegen olur. Şu an Petrovic olmaz. Bunların dışında ismini söylesem “Vay anasını” diyeceğiniz bir kaleci daha var ama bu sebeple söyleyemiyorum."
30m bonservis skriniar+asensio'ya sıkıyorlar, korkunç rakamlar
Alison muhtemelen o isim, Mamardasvili formayı alacağı için ayrılma ihtimali var ama maaşı çok yüksekİbrahim Seten: “Galatasaray’da kaleci konusu için tekrar başa döndük! Ter Stegen olur. Şu an Petrovic olmaz. Bunların dışında ismini söylesem “Vay anasını” diyeceğiniz bir kaleci daha var ama bu sebeple söyleyemiyorum."
yine saçma sapan bi yerlere kiralık veririzparaya ihtiyaç var
10 getirirse elveda deriz
pkk fesih oluyor ya onları bütçesini fenere aktaracaklar herhalde10-10 maaş ile 3 yıllık toplam para 100 milyon zaten. Bu UEFA ne iş yapar nerede kaldı FFP o bu. Resmen para aklamanın bir başka yönü bu.