Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkun-Bjk işi.

Orkun'un iyi topçu/kötü topçu olduğu tartışmasından bağımsız olarak (ki bence çok iyi topçu),

Bjkliler bence gereksiz yükseldiler bu Orkun işine. Bir takımı alıp şampiyon yapacak bir topçu değil Orkun. Ancak onları anlayabiliyorum. Rakiplerinden (özellikle Gs'dan) bir çok anlamda fersah fersah geri kaldılar ve tutunacak bir dal arıyorlar.

Bence önlerindeki 2-3 sezonu gelecek adına yapılanmaya ayırmalılardı. Onlar aşık atmayı seçtiler.

Sonuçlarını göreceğiz.

Orkun-Bjk işi.

Orkun'un iyi topçu/kötü topçu olduğu tartışmasından bağımsız olarak (ki bence çok iyi topçu),

Bjkliler bence gereksiz yükseldiler bu Orkun işine. Bir takımı alıp şampiyon yapacak bir topçu değil Orkun. Ancak onları anlayabiliyorum. Rakiplerinden (özellikle Gs'dan) bir çok anlamda fersah fersah geri kaldılar ve tutunacak bir dal arıyorlar.

Bence önlerindeki 2-3 sezonu gelecek adına yapılanmaya ayırmalılardı. Onlar aşık atmayı seçtiler.

Sonuçlarını göreceğiz.
Olcay
Gokhan töre
Veli kavlak(sakatlanana kadar)
Kerim frei
Ersan gülüm
Oguzhan ozyakup(ama gençken ve ucuza aldilar)

Ben böyle bisey bekliyodum ama yapmadilar

Biz osimhen ve kaleciyi halledelim de belki gardi yine eylül'de büyük bir fırsat transferi sürprizi yapar.

Orkun-Bjk işi.

Sonuçlarını göreceğiz.
bjklilerin sesi en çok milli takım aralarında çıkar bu yıl (orkun niye 11 değil diye)

Orkun-Bjk işi.

Sonuçlarını göreceğiz.
Ülke düzeninde genelde hep forvetler şampiyon yapmıştır orta sahalarla olsa fener her sene favori olurdu.

Şimdiden boşa yükseliyorlar aslında yükselmeleri iyi patlamaları daha sert olur.

İş direk forvette bitiyor Osimhen, Icardi, Gomis, Mario Gomez, Aboubakar, Burak Yılmaz vs

Talisca ve irfancan varken asensio ne kadar doğru iş o da tartisilir

Bazı fbliler irfancanin İspanyol versiyonu diyo
Asensio çok iyi oyuncu ama zaten fb nin problemleri çok fazla kadrolari problemli.Asensio dan önce bir oyun yapıları yok yavaş oynuyorlar.Benzer mevkilere oyuncu alıyorlar.Transferden ziyade değişim gerekir bazen.

saran adaysa süper, fbliler çok kırılgan clden elenip ağustos eylülde biraz tökezleseler aliden kurtuluruz
No Cafko no. Ali'den kurtulmal diye bir şey yoktur.

Ali Fb'in etinin kemiğinin bile sahibidir.

Ancak Şark Bülbülü'ndeki ağa gibi, içindeki genci yaşlısı, kedisi köpeğiyle falan birine satarsa, p zaman bırakır Fb'yi.

Seçimle gitmez yani.

Orkun-Bjk işi.

Sonuçlarını göreceğiz.

Gedson - Orkun
xxx---Rafa--xxx
----Abraham---

Bence orta saha olarak fenerin önüne geçtiler ki bu bir çok kusuru örtecek bir hamle oldu bizdeki Lemina gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt