Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
kardo ne wonderkid i , adam 31 yaşına girecekbu fm harbi biliyor işi 4-5 sene önce wonderkiddi bu çocuk
bi yusuf demirde patladılar o da bize denk geldi a
4-5 sene önce gençmiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardo ne wonderkid i , adam 31 yaşına girecekbu fm harbi biliyor işi 4-5 sene önce wonderkiddi bu çocuk
bi yusuf demirde patladılar o da bize denk geldi a
başkan adayı çıktı mı onlarda?Eylül seçiminde yalı çocuğu kaybedeceğini anlayınca herhalde 4 senelik yüksek kontratları bağlayıp gelecek başkan adayının önüne bomba koyacak.
Bunların son transferleri olur.
gibbs whiteı alıntılayacaktım ya yanlış olmuşkardo ne wonderkid i , adam 31 yaşına girecek
4-5 sene önce gençmiydi![]()
Biz şöyle devam ederiz:Şu ana kadar böyle gidiyor.
Galatasaray: Sane, Osimhen
Trabzon: Pina, Onuachu
beşiktaş: Abraham, Orkun
fener: Duran, Asensio
bence uğurcan'la takasa sokabilirlerIrfancan bjk olabilir ama rafa ve orkun var
Irfancan-trabzon daha uygun sanki
Bi Saran açıkladı diğer kimse resmi olarak açıklamadı.başkan adayı çıktı mı onlarda?
OlcayOrkun-Bjk işi.
Orkun'un iyi topçu/kötü topçu olduğu tartışmasından bağımsız olarak (ki bence çok iyi topçu),
Bjkliler bence gereksiz yükseldiler bu Orkun işine. Bir takımı alıp şampiyon yapacak bir topçu değil Orkun. Ancak onları anlayabiliyorum. Rakiplerinden (özellikle Gs'dan) bir çok anlamda fersah fersah geri kaldılar ve tutunacak bir dal arıyorlar.
Bence önlerindeki 2-3 sezonu gelecek adına yapılanmaya ayırmalılardı. Onlar aşık atmayı seçtiler.
Sonuçlarını göreceğiz.
Uğurcan'a 17 m euro vermişken satmadılar daha satmazlar.bence uğurcan'la takasa sokabilirler
bjklilerin sesi en çok milli takım aralarında çıkar bu yıl (orkun niye 11 değil diye)Orkun-Bjk işi.
Orkun'un iyi topçu/kötü topçu olduğu tartışmasından bağımsız olarak (ki bence çok iyi topçu),
Bjkliler bence gereksiz yükseldiler bu Orkun işine. Bir takımı alıp şampiyon yapacak bir topçu değil Orkun. Ancak onları anlayabiliyorum. Rakiplerinden (özellikle Gs'dan) bir çok anlamda fersah fersah geri kaldılar ve tutunacak bir dal arıyorlar.
Bence önlerindeki 2-3 sezonu gelecek adına yapılanmaya ayırmalılardı. Onlar aşık atmayı seçtiler.
Sonuçlarını göreceğiz.
kolpa gibi geliyor bana bu miktarlar 15'i görseler satarlarUğurcan'a 17 m euro vermişken satmadılar daha satmazlar.
saran adaysa süper, fbliler çok kırılgan clden elenip ağustos eylülde biraz tökezleseler aliden kurtuluruzBi Saran açıkladı diğer kimse resmi olarak açıklamadı.
Ülke düzeninde genelde hep forvetler şampiyon yapmıştır orta sahalarla olsa fener her sene favori olurdu.Orkun-Bjk işi.
Sonuçlarını göreceğiz.
Saran'ın da zaten KOÇ önünü açtı. Hem muhalif oyları bölmek için, hem de olası seçilememe durumunda pislikleri ortaya çıkartılmasın diye...Bi Saran açıkladı diğer kimse resmi olarak açıklamadı.
Asensio çok iyi oyuncu ama zaten fb nin problemleri çok fazla kadrolari problemli.Asensio dan önce bir oyun yapıları yok yavaş oynuyorlar.Benzer mevkilere oyuncu alıyorlar.Transferden ziyade değişim gerekir bazen.Talisca ve irfancan varken asensio ne kadar doğru iş o da tartisilir
Bazı fbliler irfancanin İspanyol versiyonu diyo
No Cafko no. Ali'den kurtulmal diye bir şey yoktur.saran adaysa süper, fbliler çok kırılgan clden elenip ağustos eylülde biraz tökezleseler aliden kurtuluruz
Orkun-Bjk işi.
Sonuçlarını göreceğiz.