Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trde nasıl bir prosedür var bilmiyorum ama avrupada bu kadar meşakatli birşey değil ya
Bizim BB olayımız olduğu için ve çıkışımız ay sonu olduğu için bu tarz her işlemde onların onayı, imzası lazım bu da hep süreçin uzaması demek. Bir de rakam büyük olunca masrafı da artıyor.

Teminat olmazsa vermezler.

Adam deli beyler.

Ama bence ödeme planını da daha kabul etmediler tam.

Almazsak şimdi 2-3 gün sonra 85 ister
10. da opsiyonu bitiyormus diyor italyanlar. Yarin deadline

dogrusu > 15 Temmuz

Ya oluur olur, rahat olunuz. Büyük isimlerin ekibimize geçişi arefesinde hep böyle yüzeysel engeller ortaya çıkar. İcardi'de de olmuştu, Falcao'da da. Oyuncu ile iş bitmiş, heriflerin istediği rakama boyun bükülmüş. Dönmez artık, sabır biraz daha

burdan iptal olursa bu iş direkt kaosa gireriz

Senin düşüncen haluka verilmiş yanlış bi cevap.bu sefer de di marzio ya inaniyosun.musapi da al git burdan lutfen
yaw sergie direkt italya kaynaklı haber var, sen inanmıyor olabilirsin biz de mi inanmayalım anlamıyorum ki ahb. Olumsuzluğa bayılmıyorum, sorun olduğu belli sadece

Napoli tarafından kulübü baskı altına almak için yapılan bir haber hemen gaza gelmemek lazım

Cok iyi iptala gidiyor. senin gibi yönetimin ne umutlandiriyon
Di Marzio düşüncemin aynısını söylemiş işte. Pazarlık vs yok ortada. Ya teminat olur ya da transfer iptali.

Senin düşüncen haluka verilmiş yanlış bi cevap.bu sefer de di marzio ya inaniyosun.musapi da al git burdan lutfen
yaw sergie direkt italya kaynaklı haber var, sen inanmıyor olabilirsin bizde mi inanmayalım anlamıyorum ki ahb. Olumsuzluğa bayılmıyorum, sorun olduğu belli sadece
popcorn.gif

yaw sergie direkt italya kaynaklı haber var, sen inanmıyor olabilirsin bizde mi inanmayalım anlamıyorum ki ahb. Olumsuzluğa bayılmıyorum, sorun olduğu belli sadece
Di marzio algıci ve yalancı bi herif.dedigi de normal bi durum.teminati herkes söylüyor zaten

Bu bankalar birliğinden transferden önce veya sonra çıkılmasının bir avantajı/dezavantajı var mı?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt