Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.424
- 2.366
- 973
Lookman alternatif olurmu sizceOsimenin alternatifi kim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lookman alternatif olurmu sizceOsimenin alternatifi kim?
15 Temmuz'da, yarin degil10. da opsiyonu bitiyormus diyor italyanlar. Yarin deadline
Son detaylar gorusulyodur.senle okan bayulgen ve kuşum aydın gibi olmak istemiyorumEe ben zaten onu söyledim ya, teminat işini hiç düşünmediler mi, şimdi far görmüş tavşan gibi kaldı yönetim. Buna kızmayacak mıyız yani dost![]()
Bülent timurlenk de 10 diyordu dün. İtalyadan araştırmış15 Temmuz'da, yarin degil
Bende burada defalarca kaynaklari ile paylastim, 15 Temmuz yazdi hepsindeBülent timurlenk de 10 diyordu dün. İtalyadan araştırmış
10 olsa yabanci muhabirler yazarBülent timurlenk de 10 diyordu dün. İtalyadan araştırmış
Valla italyanlar 15 degil 10 diyorlar. Nevzat felan da girdi sanki15 Temmuz'da, yarin degil
Italyanlar iste 15 diyor, ben nereden alacam bu bilgiyi>?Valla italyanlar 15 degil 10 diyorlar. Nevzat felan da girdi sanki
Forumun eski toprağıTeminat mektubu lincoln transferinde bile vardi
Genel de kulupler bunu istiyorlar
Panik etmeyin
Kolay bir transfer degil detaylari uzun sürebilir
sen geldiğinde hep bir olumsuzluk geliyor herşey negatife dönüyor musap keşke yasaklı birkaynaktan haber falan paylaşsanValla italyanlar 15 degil 10 diyorlar. Nevzat felan da girdi sanki
Isim olarak guzel topcu rtsm, icardi saglam olsa yanında guzel olurdu.Lookman alternatif olurmu sizce
Para yetmezdi zaten Hakan'a zannımca
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Para yetmezdi zaten Hakan'a zannımca
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Halka filmindeki i kaset gibi musap.musapi görünce içimde biseyler ölüyorsen geldiğinde hep bir olumsuzluk geliyor herşey negatife dönüyor musap keşke yasaklı birkaynaktan haber falan paylaşsan