Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banka verilerine hiç bakmıyorum. Sağolsun etrafımdaki herkes alacak verecek olaylarını anlamadığım bir şekilde kitabına uyduruyor.
Sen de yazmışsın ya fenerin 50 si Ali den geliyor diye. Bunu bile bir şekilde kitabına uydurarak legalleşyiriyorlar.

Normal şartlarda hepimizin batmış olması gerekiyordu bu ülkede…
BB anlaşmasına kadar öyleydi şu an öyle değil. Aksine bizle fener kar etti son bilançolarda.

Banka kredisi zaten çekemezsin sadece stattan 80 m euro kazanıyoruz, batacak bir durum zaten yok pandemi falan patlamazsa yine.

Ben anlamadım bir taraf teminatlar gitti, teslim edildi deniyor bir taraf teminatlar bekleniyor deniyor. Osimhen'in yakın arkadaşına göre teminatlar teslim edilmişti.

Burada da Berk Göl 25 milyonu yatırmamız bekleniyor demiş de biz ilk parayı 2-3 hafta sonra yatıracaktık sanki diye hatırlıyorum.

BB anlaşmasına kadar öyleydi şu an öyle değil. Aksine bizle fener kar etti son bilançolarda.

Banka kredisi zaten çekemezsin sadece stattan 80 m euro kazanıyoruz, batacak bir durum zaten yok pandemi falan patlamazsa yine.
Ciddi faiz ödenmesine rağmen kar ediyoruz, bankalar birliğinden çıkınca kafa kafaya götürürüz her şeyi. Kur şoku olursa sıkıntı tabi

Süreç öyle bi noktaya geldi ki muhabirler ne yazacaklarını bilmiyorlar artık

Ne detayı kaldı hala... Paraları 100'lük mü 200'lük mü vericez., kaç yılı basımı olacak falan onları mı konuşuyoruz? Sadece kağıt para ve 2020'den eski basım banknot istemeyiz demiş galiba Napoli... Köşesi yırtık olmasın veya bozuk para kamyonu göndermeyelim diye tedbir alıyorlar herhalde...

Ne detayı kaldı hala... Paraları 100'lük mü 200'lük mü vericez., kaç yılı basımı olacak falan onları mı konuşuyoruz? Sadece kağıt para ve 2020'den eski basım banknot istemeyiz demiş galiba Napoli... Köşesi yırtık olmasın veya bozuk para kamyonu göndermeyelim diye tedbir alıyorlar herhalde...
Aslında 5 kamyon dolusu madeni para şeklinde yapsak ödemeyi. Napoli binasının önüne yıksak böyle 5 kamyon bozuk parayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt