Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkilesim icin cok tivit atiliyor , belkide surec hic kasintisiz devam etti. 15 dk da bi etkielsim manyagi yapiyoruz herkesi

Iyi misiniz bayim?
Oh No Reaction GIF

Valla fener de bjk de aynen dediğin gibi 100 kazanıp 300 harcıyorlar…

Ancak benim anlatmak istediğim bizde bu gelirler varken sane ye nasıl 12 milyon verilir muhabbetleri yapılırken 2 adama 50 milyondan fazla para bayılan bjk varken onların batmayacak olması ama bizim batacakmış gibi lanse edilmemiz. Bjk musrati muchi ye 30 gömdü. Bir dönüşü de olmadı ama yine 2 oyuncuya 50 -60 gömüyor. Batmıyorlarsa biz de batmayız…
Reis bilançoları okuyor musun da ilk iddianı iddia ediyorsun. Ben veriyle geliyorum sen 100 kazanıyor 300 harcıyor diyorsun. BB var orada bir ton yükümlülük var çiğneyemezsin, kimse kazandığından fazlasını harcayamaz.

Fener de operasyonlarından min 200 kazanıyor üstüne Koçla 250lere çıkıyor bu

Batmanın tanımını da anlattım nakit akışı döndüremiyorsan bu takımı etkiliyor Tjk 3 senedir yaşıyor bunu.

Bu sene yaptıkları da seneye yansıyacak harcamalar.

FB'nin marketteki agesifliğine bakılırsa Osimhen sonrası kaaleciyle birlikte üst düzey stoper ve sağbek hamlelerini gerçekleştirmemiz şart. Orta sahaya da en azından İlkay gerekli.

İlkay bir şeklide hallolur da üst düzey stoper, sağ bek nasıl gelecek bilemedim

Hem Osimhen, hem Maignan’ı aldık mı, üstüne İlkay’ı kattık mı, mevcut takımı da koruduk mu, değmeyin artık keyfime

chevalier Maignanın önünde bence.

muhtemelen dk de de kaleye geçecek

Milan bu sezon avrupa kupalarında da yok sadece ligde takılacak.

iyi bir teklifle gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt